Egyik olvasónk kedden reggel az 1. számú Női Klinika várandósrendelésén figyelt fel az Esti Frizbi műsorvezetőjére és kedvesére, Sarka Katára. Hajdú Péter a Velvetnek elmondta, menyasszonya rendszeresen jár nőgyógyászati vizsgálatokra. Hozzátette, mivel szülők szeretnének lenni, ezért fontos volt kideríteni, hogy semmi akadálya nincs ennek a projektnek.

„Érdekes celebspottom volt az 1. számú Női Klinikán. Valamivel reggel 8 előtt Hajdú Péter és Sarka Kata egy másik hölgy társaságában a várandósrendelésen. Természetesen nem vegyültek el velünk, egyszerű emberekkel, hanem diszkréten a bejáratnál lévő óriás oszlop mögött húzódtak meg. Hogy ne legyen senki ott várakozónak kétsége, a mellettünk elhaladó asszisztens még rá is kérdezett Kata nevére” – írta Vackor a Feljelentő rovatban. Hajdú Péter a Velvetnek elmondta, menyasszonya rendszeresen jár nőgyógyászati vizsgálatokra és orvosa, Dr. Somos Péter történetesen az 1. számú Női Klinikán dolgozik. A pár most arról szeretett volna meggyőződni, hogy semmi akadálya nincs annak, hogy mihamarabb szülőkké válhassanak. „Mint minden fiatal és egészséges pár, mi is szeretnénk gyereket. Megvizsgálták Katát, hogy minden rendben van, egészséges-e.”

Álompár, képekben!

Hajdú Péter és Sarka Kata már tavaly decemberben bejelentette, hogy szívesen alapítanának családot. A 22 éves lány elmondta, fogamzásgátló tabletta helyett terhesvitaminokat szed, és biztos abban, hogy párja nagyon jó apuka lesz. A műsorvezető pár hete megerősítette, hogy nem feltétlenül várják meg az esküvőt a gyermekvállalással, és ugyanazokkal a praktikákkal és bevett gyakorlatokkal próbálkoznak, mint a többi fiatal pár. „Ha sikerül, lehet, hogy átértékelődik a jövő májusi esküvőidőpont, de azt gondolom, ha Kata nagy pocakkal áll az oltár előtt, akkor sincsen tragédia" – nyilatkozta akkor a műsorvezető. Azóta módosult a dátum, és a pár még idén nyáron, pontosabban augusztus 16-án lép majd frigyre. Sarka Kata egy interjúban azt is elmondta, ha megszületik gyermekük, egészséges keretek között természetesen megmutatná a kicsit a médiának.