horoszkóp

Hajdú Péternek új barátnője van: Sarka Kata

2007.10.17. 18:52
Hajdú Péter egy hete visszafogadta ex-kedvesét és azóta nagyon boldog. Sarka Kata most azt állítja, hogy mégis a tévés az igazi és vele akarja leélni az életét.

A gyakran partnert váltó műsorvezető most éppen a két hónapja őt dobó kedvesének bocsátotta meg különútját. „Egy hete békültünk ki. Kata tette meg az első lépést, sms-ben" - mesélte a szerelem mestere a Velvetnek. Kérdésünkre, hogy a modell megjelenése milyen hatással volt rá, nagyvonalúan válaszolt.

„Pozitívan fogadtam és tök érdekes volt, hogy egyszer találkoztunk, amikor már látott is minket az egyik feljelentő a szállodában. Akkor az útlevelét adtam vissza és elmondása szerint nagy hatással voltam rá. Semmi különösebb nem történt a helyszínen, aztán később jött egy üzenet tőle. Abszolút hétköznapi módon kezdtünk egymással beszélgetni, aztán kibékültünk. Azt hiszem, ez a két hónap kellett neki, hogy rájöjjön, én vagyok az igazi."

Hajdú Péter azt is hozzátette, hogy most nem járnak jegyben, de nagyon boldogok. Sarka Kata kicsit lelkesebben és közhelyesebben jellemezte mostani viszonyukat. „Ez volt a leghosszabb idő, amit egymás nélkül töltöttünk. Rájöttem, hogy nagyon rossz volt nélküle és kicsit át tudtam értékelni a fontossági sorrendet is. Most már nem ijedek meg attól, hogy szeretne gyereket, mert én is szeretnék tőle. Most már száz százalékig biztos vagyok benne: vele akarom leélni az életem."

Ezt egy életen át kell játszani

A modell a hajdúmentes időszakot egy másik férfi társaságában vészelte át, aminek a fontossága mára elenyészett. „Az a kapcsolat nem volt annyira komoly, ahogy Péteré sem." Sarka Kata Hajdú személyiségét emelte ki, mikor arra kértük, hogy fejtse ki, miért nem tud az tévés nélkül élni. „Minden más is hiányzott természetesen. Olyan volt a kapcsolatunk, hogy mellette nem hiányoztak a barátnőim, mert ő volt a legjobb barátom és a szerelmem is egyben."

„Nagyon szeretem Petit és most nála lakom. Mindig együtt vagyunk. Most egy kicsit pihenünk, aztán elmegyünk síelni." Miután mi is meghatódtunk, azt kérdeztük az anyaság előtt is álló Sarka Katától, hogy ki fogja kettőjük közül mindezt levezényelni a bulvársajtóban. „Péter tudja kezelni a médiát, nélküle pedig nem fogok nyilatkozni" - mondta Hajdú ex és most már ismét jelenlegi kedvese. A Velvet pedig ezt a szerelmi történetet egy Diana Ross és Lionel Richie duettel kívánja színesíteni.