Harry herceget visszafogadta a barátnője

2007.12.04. 12:00
Chelsy Davy úgy döntött, hogy kibékül pasijával, aki állítólag túl sokat iszik, folyton csajozik és jobban szereti a rögbit, mint őt. A pár hiába jött újra össze, lehet, hogy hamarosan megint szakítanak, a lány ugyanis vissza akar költözni Afrikába. Pedig Harry még a dohányzásról is leszokott.

A Sawf News értesülései szerint Harry herceg és zimbabwei barátnője, Chelsy Davy kibékült. A páros múlt hónapban szakított, miután a lánynak elege lett abból, hogy pasija más nőkkel flörtöl. Harry-t a mobiltelefonján található üzenetek buktatták le. Davy állítólag azt is nehezményezte, hogy a herceg sokat iszik, októberben pedig ahelyett, hogy elment volna az ő születésnapi bulijára, inkább a rögbidöntőt nézte egy haverjával. Bár Harry – többek között a lány barátnőjének közreműködésével - megpróbálta visszaszerezni kedvesét, Davy egész eddig hajthatatlan maradt.

Chelsy Davy megbocsátott a hercegnek

A kapcsolat napjai ennek ellenére lehet, hogy meg vannak számlálva, ugyanis a lány vissza akar költözni Afrikába. A Sawf News szerint Davy - aki azért jelentkezett a leeds-i egyetemre, hogy közel legyen szerelméhez -, rájött, hogy utálja az angliai időjárást, és a jogi kar sem tetszik neki annyira. Ráadásul biztonsági okokra hivatkozva Harry herceg szeptember óta csak egyszer látogathatta meg barátnőjét. „Nem a kapcsolata miatt szomorú. Leeds a probléma. Nem szereti a jogi kart, boldogtalan. Azt fontolgatja, hogy visszaköltözik Dél-Afrikába” – nyilatkozta egy ismerős. Az egyik megoldás az lehetne, ha Davy átjelentkezne egy londoni egyetemre, de erről csak karácsony után akar dönteni. Mindenesetre a félév végén mindenképpen visszautazik Afrikába. Davy már a szakításkor is költözéssel fenyegetőzött, de akkor mégsem váltotta be ígéretét, mert attól félt, ha elhagyja Nagy-Britanniát, végleg elveszíti Harry herceget.

Míg menyasszonya szenved, Harry új életet kezdett. Úgy tűnik ugyanis, hogy most tényleg leszokott a dohányzásról – adta hírül a Sawf News. Harry évelején, közvetlenül az előtt, hogy életbe lépett a dohányzásellenes törvény Nagy-Britanniában, megfogadta, hogy ezúttal végleg eldobja a cigarettát. Most azt állítja, hogy jó pár hete nem szívott el egy szálat sem. Harry herceg tizennégy évesen gyújtott rá először. Az Eton után hiába vették fel a sandhursti katonai akadémiára, ott sem hagyott fel káros szenvedélyével, és naponta akár húsz szálat is elszívott. Pár hónappal ezelőtt azonban úgy döntött, hogy ennyi elég volt.

A leszokás persze nem ment simán, röviddel azután, hogy a tilalom életbe lépett, rágyújtott a Wembley VIP-részlegében. Egy közeli barátja szerint viszont most tényleg sikerült leszoknia. „Még nagyon friss a dolog. Korábban mindig visszaszokott, de most nagyon elszánt. Úgy érzi, végre megnyerte a harcot” – idézte a Mirror Harry haverját. Állítólag édesapja, Károly herceg örül a legjobban a fejleményeknek.