Halle Berry gyereket vár

2007.09.05. 14:57
Értelmet nyert a 180 000 Ft értékű babaruha, és a Swarovski kristályos cumi is: a színésznő több éves próbálkozás után végre első gyermekét várja.

A People magazinnak a 41 éves színésznő megerősítette: valóban gyereket vár. "Igen, három hónapos terhes vagyok" - mondta Berry kedden az Access Hollywoodnak. A TMZ értesülései szerint a színésznő legújabb, Tulia című filmjének forgatása is amiatt tolódik el, mert Berry - hosszú évek próbálkozásai után végre - teherbe esett. "Gabriel is és én is nagyon régen izgatottan készülünk erre a pillanatra" - nyilatkozta a színésznő, aki a nála 9 évvel fiatalabb Gabriel Aubryvel egy Versace-fotózásonismerkedett meg Los Angelesben, még 2005 novemberében. Ezután vártak három hónapot az első közös megjelenéssel a nyilvánosság előtt, amit egy New York-i Versace bolt megnyitóján ejtettek meg.

Nem megy többé férjhez

Halle Berry idén az In Style magazinnak elmondta "Mindenképp szeretnék majd gyereket. Nagyon is", de ez nem volt újdonság, évek óta próbál teherbe esni. Amikor arról kérdezték, milyen szülő válik majd belőle, így válaszolt: "Szeretném a gyermekeimnek megtanítani, hogy az igazi sikereket és boldogságot csak kemény munka árán lehet elérni. Ez nem a pénzről szól, hanem az eszmei értékekről - tisztességgel élni és megvalósítani az álmaidat". Berryt - aki már kétszer volt férjnél- a házasságról is kérdezték: "Soha, soha nem fogok még egyszer férjhez menni. Igazából szerintem két ember megoszthatja az életét a másikkal jegygyűrű és papírok nélkül is."

A színésznő már tíz éve próbálkozik teherbe esni, és gyermek utáni sóvárgása már odáig fajult, hogy 2005-ben kijelentette, egyedül is, de gyermeket fog vállalni. Most végre boldog párkapcsolat is van, sőt már a babaruhákat, és a cumit sem kell beszerezni - egy Swarovski kristállyal borított példány már ott figyel a polcon.