horoszkóp

Kammerer Zoltán a következő olimpia után háztartásbeli lesz

nsz
2009.04.19. 15:28 Módosítva: 2009.04.20. 11:22
Az olimpiai bajnok kajakozó már most eltervezte, hogy a 2012-es olimpia után visszavonulót fúj, és feladja karrierjét. Akkor egy egyelőre ismeretlen nővel szeretne gyermeket vállalni, és ezúttal nem hagyná ki az első szavait. Molnár Anikó sokadik ex-pasija egyébként csak a reklám kedvéért fújta fel a Nagy Ő-ről születő könyv sztoriját, mert szeretné, ha Molnárnak bejönne az élet, és sok-sok pénze lenne. Kammerer úgy tűnik, magára vette Havas látens buzizását, mert kijelentette, ő se nem homoszexuális, se nem lúzer.

Az olimpiai bajnok kajakozó azt tervezi, hogy a 2012-es oimpia után háztartásbeli lesz, nem szeretne ugyanis úgy járni, mint elsőszülött fiával, a most hétéves Gergővel. „Úgy terveztem, hogy lazítok a 2008-as olimpia után, de új erőre kaptam, így most a 2012-es versenyig a kajakozás az első. Előtte azonban szeretném megtalálni a tökéletes páromat, az olimpia után pedig újabb gyerekeket szeretnék” – mondta Kammerer a Velvetnek. A kajakozó szerint nem megy egyszerre a sport és a magánélet, ezért kell lépnie. „A kajakozás nem olyan, hogy csak úgy ímmel-ámmal csinálod. Vagy beleadod magad teljesen, vagy nem. Ezért úgy döntöttem, hogy még három évet kibírok, aztán háztartásbeli leszek. Nem szeretnék megint úgy járni, mint ahogy Gerivel. Elmentem két hónapra Ausztráliába, és amikor hazajöttem, már beszélt” – tette hozzá a sportoló, aki nem felejtette el megemlíteni, hogy idén nem lesz olimpia, majd csak három év múlva. Jobb, ha ezt a mi is tudjuk.

Molnár Anikó csendben lépett le

Az újabban csak Molnár Anikó neve kapcsán felbukkanó Kammerer Zoltánt nem fűzik kellemetlen emlékek az egykori Nagy Ő-höz, sőt. Legszebb szakítása épp Molnár Anikóval zajlott, aki összepakolt, írt egy búcsúlevelet, és lelépett. „Már két napja éreztem a feszültséget közöttünk azon a szerdai napon – nyitott poetikus kezdéssel az olimpiai bajnok kajakozó. – Éjjel nálam aludt Anikó, nekem viszont mennem kellett edzésre. Amikor kiálltam a garázsból, felnéztem az égre, és csak annyit kértem, olyan legyen a szakításunk, hogy én alig sérüljek. Szóval, hogy ne legyek egy rohadt szemétládának kikiáltva, mert tudtam, egyből rohanni fog az újságírókhoz” – folytatta kevésbé költőien gondolatmenetét.

Kammerer ezt követően csak egy búcsúlevelet talált, és a postaládába bedobott kulcsot. „Ha hiszed, ha nem, azóta nem jelentkezett. Egyetlenegy telefonhívás vagy sms sem érkezett tőle” – mondta a Velvetnek a kajakozó, aki szerint valóban csak tévhit Molnár részéről, hogy megcsalta őt. „Persze, azt hiszi, hogy félreléptem. Talán azért gondolja így, mert nem voltam annyira oda érte. Nem vagyok az a típus, aki egész nap babusgatja a barátnőjét, nem is hívogatom napközben. Ráadásul pont akkor jöttünk össze, amikor vége lett a szegedi világbajnokságnak, utána volt egy-másfél hónap pihenőm. Anikó aztán nem értette, miért változott meg minden, pedig csak elkezdtem edzésekre járni, így pedig már semmire sem maradt erőm.”

Nem lúzer, és nem is homokos

A 31 éves sportoló kifejtette, Horvátországban jött össze Molnárral, aki egyik barátnőjével ment nyaralni. Az egykori Nagy Ő aztán sms-ben vagy telefonon invitálta, Kammerer pedig csatlakozott. Ezt követően mindössze három hétig jártak. A kajakozó arra is rávilágított, hogy a folyton növekvő mellű Molnár Anikó már akkor sem volt éppen eleresztve anyagilag, így ezúton is sok sikert kíván neki a készülő könyvhöz. Sőt, mint kiderült, korábbi, szexképekkel fenyegetőzős nyilatkozata is csak arra szolgált, hogy reklámot csináljon exe könyvének. „Azt gondoltam, hogy egy kis piszkálódással jó reklámot csinálok neki. Ha sok sikert kívántam volna, az senkit sem érdekel” – vonta le a megdöbbentő tanulságot Kammerer, aki valamiért magára vette Havas Henrik azon megjegyzését, miszerint Molnár Anikó volt pasijai látens homoszexuálisak.

„Havas Henrik azt mondta rám, hogy buzi vagyok, pedig nem ismer. Nem vagyok homoszexuális, és lúzer sem, vagy ki tudja. De az egész biztos, hogy nem vagyok homoszexuális” – ismételte magát Kammerer a biztos meggyőzés érdekében. A sportoló korábban állítólag azt nyilatkozta, szexképeket kerít elő Molnár Anikóról, ha magára ismer az egykori Nagy Ő-ről szóló könyvben. Kammerer kifejtette, nem fenyegetőzött szexképekkel, mert állítása szerint egyik barátnőjéről sem készített. Csupán azt emelte ki, hogy ha hazugságokat írnak róla, és a bolhából elefántot csinálnak, összegyűjti az egykori Nagy Ő volt pasijait, és írnak egy könyvet, ugyanígy felnagyítva. Persze esélytelen, hogy bárki hazudjon.

Sosem volt nős

Kammerer Zoltán fontosnak tartotta tisztába tenni a négy évvel ezelőtt történt család-elhagyós történetet, miszerint a sportoló 2005-ben szakított élettársával, akit akkor az újságok a nejeként jelöltek meg. Állítása szerint jó oka volt meghozni a döntést, ám nem egy másik nőért hagyta el barátnőjét. „Nem voltunk házasok, de még eljegyzésünk sem volt, ez tévhit. Sosem hagytam el senkit valaki másért, csupán volt egy rossz kapcsolatom, amiben mindketten hibásak voltunk. Sajnos, sokat voltam edzőtáborban, így bármi történhetett a hátam mögött. Egy idő után megtudtam bizonyos dolgokat, és léptem. Amikor megismerkedtem Kis Annamáriával, már két hónapja külön voltunk, Annamari pedig csak később lett playmate” – mondta Kammerer. Az olimpiai bajnok kajakozó hozzátette, élettársával nem azért szakítottak, mert a boltban állt sorba kenyérért. „Nem őt hibáztatom, valamiért eljutott odáig, hogy megérintette valaki lelkileg, valamiért eltávolodtunk egymástól. Egyébként nem bánom, csak a gyerek miatt” – nyilatkozta a kajakozó, aki a hétvégéket kisfiával, hétköznapjait pedig az edzőtáborban tölti.

A sportoló szerint szakításuk óta megújult, bevallása szerint ugyanis 22-23 éves korában ugyanis totális idegroncs volt. És bár jót tett neki az elválás, a jövőről alkotott képét összetörte. „Elképzeltem egy életképet magamnak, amit úgy tudnék jellemezni, mint egy gyönyörű szép csokitorta. Úgy gondoltam, hogy lesz egy csinos feleségem, szép gyerekeim, szép házban lakok, jól élek. Ez minden megvan, csak ebből egy szelet már hiányzik, az, hogy nem vagyunk együtt. Persze, ez a szelet is meglehet később, de az már nem csokis lesz, maximum vaníliás vagy karamellás” – elemezte a cukrászat és a jövőről alkotott képek analógiáját Kammerer.