Tudja, mi a közös Ábel Anitában, BB Zsanettban, Szabó Erikában, Bálint Antóniában és Sarka Katában? Bingó: Hajdú Péter. Majka pedig Fresh Andi és Kiss Ramóna mellett Debreczeni Zitával is járt, aki egyébként a műsorvezető Harsányi Levente volt csaja, de most Kedves Ferenc társa, aki meg Bódi Sylvi exe. Tudja követni? Mi már nem, de azért megpróbáltuk. Összegyűjtöttük a celebvilág kavarásait és kiderült, kicsi a szakma, előbb vagy utóbb mindenki megtalál mindenkit az ágyában.

Hajdú Péter, Ábel Anita, Horváth Zsanett, Szabó Erika, Bálint Antónia, Tornóczky Anita, Sarka Kata

A csúcsragadozóként elhíresült Hajdú Péter széles repertoárjába egyszer már beleástuk magunkat : A műsorvezető olyan nőket tudhat a háta mögött, mint például a Szomszédok Julcsijaként megismert Ábel Anita, a Big Brotherben debütáló Horváth Zsanett, a Barátok köztös Szabó Erika, akit a 90-es évek szépségideálja, Bálint Antónia követett. Kapcsolatát Tornóczky Anitával mindketten tagadták, így csak barátságuk vált legendássá, Sarka Katát viszont olyannyira sikerült felvállalnia, hogy azóta gyerekük is született , a felsorolásnak pedig itt vége is szakad, ki tudja, mennyi időre.

Bálint Antónia, Kovács Kristóf, Flipper Öcsi, Hajdú Péter

Bálint Antónia Kovács Kristóf RTL-es producerrel való szakítása után kavart jó ideig Hajdúval, már terhesvitaminokról és esküvői tanúkról beszéltek, végül az egyik napilapból tudta meg, hogy szakítottak . Később ugyan kibékültek, de az ágy felmelegítése nem tartott sokáig, így az egykori szépségversenyző gyermekének az apja nem Hajdú lett. Flipper Öcsi tavaly novemberi halála után Bálint azt is bevallotta, hogy őrülten szerelmes volt az énekesbe , egy éjszakát együtt is töltöttek, de nem történt semmi köztük, mert bealudtak.

Bochkor Gábor, Csisztu Zsuzsa, Dobó Kata, Tornóczky Anita, Osvárt Andrea, Molnár Anikó, Várkonyi Andrea

A magyar celebkujonok képzeletbeli versenyén Bochkor Gábor is előkelő helyezéssel végezne, bár az ő listája is jó ideje stagnál. A Sláger Rádió műsorvezetője ágyában Csisztu Zsuzsa, Dobó Kata mellett Tornóczky Anita és Osvárt Andrea is megfordult. A rádiós nem csak hódításai miatt mondható szerencsésnek, hanem mert volt barátnői azóta is hallgatnak a szakítások okairól, egyedül Molnár Anikó nyavalygott még egy sort, a Való Világ üdvöskéje egyébként máig viseli az eljegyzési gyűrűjüket . Bochkor végül a TV2 híradósa, Várkonyi Andrea mellett kötött ki, és állítólag azóta a hormonok helyett inkább a felelősségtudat dolgozik benne .

Molnár Anikó, Bochkor Gábor, VV Szabolcs, DJ Schultz, Klausmann Viktor, Kammerer Zoltán

Molnár Anikó melleinél csak a szíve nagyobb, szívesen meg is osztotta mindkettőt pár hírességgel. Bochkor Gábor előtt VV Szabolcs és DJ Schultz is magáénak mondhatta egy kis időre a Nagy Ő-t, és a Sláger Rádió műsorvezetője után is leginkább ismert emberek tiportak a lelkébe. Klausmann Viktorral való szakítása után úgy tűnt, egy kis hiba került a rendszerbe, mert új hódítását, a nóném, szimpla építési vállalkozó pasiját nem tudtuk hová sorolni a celebek világában, aztán kiderült, hogy

Majka, Fresh Andi, Kiss Ramóna, Debreczeni Zita, Harsányi Levente, Kedves Ferenc, Bódi Sylvi, Fresh Andi, VV Frenki, Veréb Zsolt

Amikor beköltözött a VV Házba, Majoros Péter szerelme még egy civil lány volt, a műsornak köszönhetően viszont beindult a szekér, és miután az ózdi focista hiányos fogsorát is rendbe rakták, ő is hajtóvadászatot indított a celeb lányok között. Be is újította magának Fresh Andit, akit később a Barátok köztös Kiss Ramónára cserélt le, de még Debreczeni Zita is Majka figyelmében sütkérezhetett egy ideig. A modell egyébként a műsorvezető Harsányi Leventét hagyta ott az ózdi fenegyerek miatt, mostanában pedig rendkívül jól érzi magát Kedves Ferenc milliáros üzletember oldalán , aki egyébként a playmate Bódi Sylvi ex pasija. Fresh Andi is hamar túltette magát a szakításon, ő VV Frenkivel jött össze, később pedig Zámbó Jimmy büntetett előéletű nevelt fiának ( Veréb Zsolt ) karjaiba lökte a sors .

Kiss Ramóna, Majka, Tóth Norbert, Lilu

Kiss Ramóna sem sokáig itatta magányosan az egereket, hamar túltette magát Majkán, és a profi futballista Tóth Norbertnél vigasztalódott. A sportoló Lilu vőlegénye volt , náluk négy évig tartott a szerelem, a műsorvezető mégis inkább a Rettegés foka operatőrjével lépett le és ment férjhez hozzá Barbadoson.

Pokorny Lia, Csányi Sándor, Erdélyi Tímea

A színházon kívül még egy közös dolog van Pokorny Lia és Erdélyi Tímea életében, és az Csányi Sándor. A Beugróval közismertté vált színésznőt állítólag nem a Barátok közt első számú Tildája miatt hagyta el Csányi, de ez az apróság a lényegen nem változtat: a színész csapot, papot, és közös gyermeküket otthagyva összeköltözött Erdélyivel . Közel két évig úgy tűnt, hogy megtalálta a boldogságot, ám ennek a kapcsolatnak is befellegzett, a házaspárt pedig egyre többször látják újra együtt .

Zimány Linda, Kefír, Bódi Attila, Zentai Márk

Zimány Linda 15 éves volt, amikor megismerkedett az egyik V-Tech klip forgatásán Kefírrel. Kapcsolatuk öt és fél évig tartott, az énekes szerint ekkor viszont kinyílt a modell lány csipája, és rájött, hogy még nem élte ki magát. Románca Bódi Sylvi öccsével akkor látott napvilágot, amikor a srác Kefír szeme láttára taperolta le Zimány seggét - kapcsolatukat akkor még tagadták, aztán pedig szakításuktól volt hangos a sajtó . Nem sokkal később a modell hátsóját már egy másik énekes, Zentai Márk fogdoshatta , aztán neki is csak az érzelmes dalok maradtak .