A 26 éves énekesnő úgy döntött, ha harmincéves koráig nem robban be a zenei köztudatba, kimegy Amerikába. Addig is szeretne egy diplomát, hogy legyen valami fix munkája. A bulvárt továbbra is visszautasítja, mert lealacsonyító cikkek jelentek meg róla, de nem tehetett ellene semmit, mert a szerződésében az állt, nyilatkoznia kell, ha akar, ha nem.

A Cosmopolitan cukros Bikini Show-ján Galambos Dorina is fellépett, amiért hálásak voltunk, mert feldobta a szokásos unalmas celebfelhozatalt. Most nem fürdőruhában lejtett, hanem egy Christina Aguilera számot énekelt Dér Henivel és Tóth „hol együtt vagyok, hol szakítok a pasimmal” Gabival. Az énekesnő csak nehezen állt kötélnek, nem akart beszélgetni, mert három éve leszámolt a bulvárral. „A Mrs. Columbóval játszom, meg van egy másik zenekarom is, azt most pihentetjük, mert nem akarom összekeverni a kettőt. Klubokban szoktunk fellépni, nem vállalok haknizást két éve. Három éve pedig nem bulvározom. De ha eljutok valami nagyon igényes show-ra, akkor arra nem mondok nemet” – magyarázta jelenlétének okát.

Galambos szerint a bulvármentes élet legcsodálatosabb adománya, hogy bekapcsolva hagyhatja a telefonját, nem zaklatják újságírók. „Nem nagyon szerettem csinálni, igazából csak rákényszerültem. Anno a megasztáros szerződés ezzel járt. Persze olvastam, hogy bulvármegjelenések lesznek, de arra nem számítottam, hogy ez becsületsértésig fajul, hogy lealacsonyító cikkek jelennek meg rólam. Miután lejárt a szerződés, meghúztam a határt. Nem szabad bulvározni” – mondta az énekesnő, aki a magánéletéről nem beszél.

Agresszíven zenekarozni

Pély Barna párja bár tudja, hogy nem egy pillanat alatt indul be a zenekara szekere, mégis lehetőségként ott lebeg a szeme előtt, ha nem jön össze, irány Amerika. „Féléves zenekar vagyunk, elég sok helyen játszunk, néha vannak céges partik, mert olyanok vagyunk, akiket el lehet sütni egy fogadáson. Bécsbe is megyünk, mert van egy jó menedzserünk, aki mindenhova benyomja a zenekart, ahova szeretnénk. Most saját számokat rakunk össze, nagyon élvezzük egymás társaságát. Távolabbi terv, de szeretnék, ha a Jazzy Rádió is játszaná a dalainkat. Sok idő, mire befut az embert, remélem harmincéves korom előtt eljutunk oda, ha nem akkor úgyis kiköltözünk Amerikába.”

"Ott nyugi van a válság ellenére is, és csomó jó koncerten voltunk múltkor Miamiban. Az ember kint még kávéfőzésből is vígan elél, itthon ez nem így van. Mindenesetre, hogy más lehetőségem is legyen, minél előbb le szeretnék diplomázni a Zeneművészeti Egyetemen, és akkor taníthatok is, legalább lesz egy fix melóm” – zárta Galambos Dorina a beszélgetést.