A kétgyermekes műsorvezetőt már többször felkérték arra, hogy szerepeljen a Playboy magazinban, de eddig nem vállalkozott erre a feladatra. Az elmúlt pár hónap eseményei miatt azonban úgy érzi, az igényes aktfotók jót tesznek a lelkének. A fotózásra nem készült különösebben, hiszen ikerfiai mellett jó kondiban van. Mivel a sztárok vetkőzése egyre elfogadottabb, ezért attól sem tart, hogy gyermekeinek bármi kára származna a pikáns képekből.

A Playboy magazin májusi számában a VIVA Tv éppen válófélben lévő műsorvezetője, Ada domborít majd egy szál semmiben, aki éppen magánéletének alakulása miatt vállalta el ezt a feladatot. „Már többször is szóba került, hogy szerepelni fogok a magazinban, de eddig nem vállaltam el. Most viszont úgy éreztem, hogy jót tenne a lelkivilágomnak az elmúlt időszak történései után" – nyilatkozta a Velvetnek a VIVA Tv több műsorának háziasszonya, aki szerette volna, ha a képeken valamilyen módon megjelenítenék azt, hogy ő egy zenecsatornánál dolgozik. Természetesen nem ez az első alkalom, hogy Ada szerepel egy magazinban, de most először mutatott meg magából ilyen sokat.

Persze bizonyos határokat semmiképpen nem szeretne átlépni. „Vannak olyan újságok, ahol kicsit durvábban tálalják ezt a témát, szerephez jutnak bizonyos tárgyak, eszközök, kellékek, és a lányok szétterpesztik a lábukat. Egy ilyen jellegű fotózást nem vállalnék el" – szögezte le Ada, aki egyelőre nem tudja, hogy a közeli vagy egy kicsit távolabbi jövőben levetkőzik-e újra. Bár vannak hírességek, akik a fotózást megelőző hetekben többet járnak edzeni, vagy jobban odafigyelnek arra, hogy mit esznek, a kétgyermekes műsorvezetőnek erre nem jutott ideje. „Már évek óta tervezem, hogy elkezdek edzeni, de eddig nem jutottam tovább a tervezésnél. Ami a diétázást illeti, soha nem próbáltam. Mindig összevissza eszek. Előfordul, hogy éjjel kettőkor éhezem meg, és ilyenkor megeszem, amit a hűtőben találok. A fotózásra csak oly módon készültem, hogy elmentem kozmetikushoz" – nyilatkozta lapunknak Ada, akit saját bevallása szerint hároméves fiai tartanak kondiban.

A magazin számára készült képeket idővel természetesen gyermekeinek is megmutatja. Hozzátette, szerinte a fiúknak semmi hátrányuk nem származik majd abból, hogy édesanyjuk levetkőzött egy férfimagazinnak. „Szerintem a mai világban már nem egy olyan nagy dolog, ha egy híresség megszabadul a ruháitól. Ez sokkal elfogadottabb lett. Valaki a napokban azt mondta nekem, vannak olyan celebek, akik már levetkőztek, és vannak olyanok, akik le fognak vetkőzni. Természetesen rosszindulatú emberek mindig is lesznek. Mindenkinek nem lehet megfelelni, és nekem sem ez a célom" – mondta Ada, akit csak a számára fontos emberek véleménye érdekel. A fotózás előtt például gyermekeinek édesapjával, barátnőivel és szüleivel beszélte meg döntését. „Édesanyámék először nem örültek a felkérésnek, de két perc alatt sikerült megváltoztatni a véleményüket" – tette hozzá a Playboy aktuális címlaplánya.