A modell szinte biztos benne, hogy az előkerült szexvideó kapcsán kirobbant botrány miatt lett anorexiás, más zavaró tényező ugyanis nincs az életében. Az egykori honvédelmi miniszter lánya állítja, nem tud enni, kedvtelen lett és már társaságba sem szívesen jár. Az elmúlt hetekben 4-5 kilót fogyott, bő ruhákat hord, hogy takarja soványságát, mert az ismerősei állandóan ezzel piszkálják. Már semmi sem olyan, mint néhány héttel ezelőtt, hiszen már az XS-es farmer sem simul feszesen a fenekére.

Keleti Györgyi állítólag anorexiás, ebben pedig az orvosa is megerősítette. A modell az elmúlt hetekben 4-5 kilót adott le, és kedvtelen is lett, amit testőrcégvezető párja is nehezen visel, mert nem tud segíteni rajta. Keleti bevásárlás közben is megszállottan keresi a kalóriamentes üdítőket és ételeket, pedig állítja, ez korábban egyáltalán nem volt jellemző rá.

Sejtette, hogy baj van

„Édesanyám és Attila nyomására csütörtökön elmentem orvoshoz, aki megállapította, valószínűleg anorexiában szenvedek. Éreztem, hogy valami baj van, mert egyáltalán nem szoktam beteg lenni, de az elmúlt időben a szervezetem is nagyon legyengült, mellhártyagyulladásom volt, és több alkalommal felfáztam" – mondta a Velvetnek a modell, akit csak a mérleg kijelzője és a rokonoktól kapott negatív visszaigazolás ébresztett rá, valami nem stimmel. Na meg az is, hogy összevissza menstruál.

Állítja, őt nehéz földbe tiporni, pedig nem volt olyan rég, amikor a Tabu Rádióban sírva beszélt a szexvideó kapcsán kirobbant botrányról, pontosabban arról, hagyják már őt békén. Keleti Györgyi elmondta, bár úgy érezte, túl van a korábbi balhén, a szervezete mást jelez. „Nálam nem depresszió formájában jelentkezett a gond, egyszerűen fogyok. Nincs étvágyam, van, hogy napokig nem eszem. Előfordult, hogy valaki megkérdezte, milyen diétával sikerült ilyen gyorsan ennyi súlyt vesztenem. Ez nagyon kellemetlen" – boncolgatta a testsúlycsökkenéssel járó élményeit. A volt honvédelmi miniszter lányáért természetesen édesanyja is nagyon aggódik. „Anyukám nagyon félt engem, minden nap felhív, hogy mit főzzön, mi az, amit szívesen ennék."

Már a farmer sem simul

A 34 éves modell hozzátette, újabban lezser, bővebb ruhákban jár, pedig korábban szerette a testhezálló, lényegre mutató viseletet. „Másfél hete vettem észre, hogy a szekrényben automatikusan azokért a ruhákért nyúlok, amik kényelmesebbek, bővebbek, eltakarják a fenekemet. Akkor szembesülsz csak igazán a problémáiddal, amikor észreveszed, annyira vékony vagy, hogy már takargatod magadat, csak ne érjen megjegyzés. Furcsa ez, mert bár mindenkitől azt hallom, mennyire sovány vagyok, az agyam nem így gondolja. Persze, a ruháimon is látom, hiszen az XS-es farmerom sem simul már a fenekemre."

Keleti Györgyi orvosa teljes megdöbbenésünkre közölte vele, enni kell. „Nincs más megoldás, a doktor azt mondta, egyek. Annak nem lenne semmi értelme, ha pszichiáterhez mennék. Az a baj, hogy fejben még nem sikerült elhatároznom az evést, nem megy egyik napról a másikra. Pont annyira nehéz ez, mint amikor egy dohányos eldönti, leteszi a cigit" – egészítette ki gondolatait.

Már mindenki kihasználta

A 34 éves modell azt is megjegyezte, rendkívül zavarják a róla megjelent cikkek, sokszor vádolják, és valótlanságokat jelentetnek meg róla. Épp ezért hagyjuk érvényesülni a modellt, és megosztjuk olvasóinkkal az anorexiával kapcsolatos gondolatainak egy részét.

„Szembesülni a saját gyengeségünkkel talán a legrosszabb, ami megtörténhet. Főleg, ha mindez egy Skorpió jegy szülöttjével esik meg. Soha nem voltam több 50 kilónál, és így is vékonynak számítottam, de az utóbbi egy-két hónapban 5 kilót fogytam. Én észre sem vettem, csak azt, hogy bővebbek lettek a ruháim és mások igyekeztek meggyőzni arról, hogy hízzak. Ráálltam a mérlegre, ami stabilan 45 kg-t mutatott. Magam is megrémültem, hisz utoljára 8 éve voltam ilyen vékony, amikor a vércukorszintem megbillent. Akkor kórházba is kerültem. Nem kívánom az ételt, a jó ízű étkezéseket, ami fura mód soha nem volt rám jellemző, hisz a párom szavaival élve 'annyit ettem, mint egy manus', néha őt is 'leettem' az asztalról.

Anorexia nervosa (Kóros soványság)

A kóros soványság, vagyis az anorexia nervosa, amelyet a köznyelvben leginkább csak anorexiának hívnak, leginkább lelki okok miatt alakul ki, és gyakoribb az előfordulása a depresszióra vagy szorongásra hajlamos embereknél. A betegek súlyos fogyókúrával vagy komoly testedzésekkel mindent megtesznek a számukra ideális testképért. A páciensről akkor mondható el, hogy kórosan sovány, ha a testsúly az elvárthoz képest legalább 15%-kal alacsonyabb szinten van. A nők esetében gyakran elmarad a menstruáció. Az anorexia leginkább a maximalista emberekre jellemző, kialakulásában az életkor is fontos szerepet játszik. Az érintettek nagy százaléka huszonéves, de a középkorúak körében is megjelenik. A betegség felismerése után pszichológust és ditetikust javasolnak az orvosok.

Forrás: Házipatika.com

Tehát úgy néz ki, anorexiás vagyok. Tény, zárkózottabb, kedvtelenebb lettem, nem szívesen járok el rendezvényekre és új barátokat sem gyűjtök. Minek? Hisz aki tudott, már kihasznált. Nincs jövés-menés az életemben, megszüntettem az "átjáró házat". Csak azoknak veszem fel a telefonom, akik tényleg fontosak az életemben, és ezek többnyire a megasztáros barátaim. Rengeteg csalódás ért, amikre nem szívesen emlékezem. Talán az év elején történt balhék tudtak ilyen sérüléseket okozni, aminek ez lett a következménye. Azt hittem, hogy túl vagyok már rajta, de ezek szerint a tudatalattimban még mindig ott motoszkál" – írta a Velvetnek Keleti Györgyi, akit már nagyon zavar a celebek képmutatása.