Erős "felnőtt filmes" Melinda szerint az énekes agresszív, már egy fogát ki is ütötte. Nem lehet könnyen megszabadulni tőle, mert ha kirakta az ajtón, bejött az ablakon. Delhusa Gjon az elején heti háromszor szerette őt és csupán csak hét hónapig éltek együtt. Az énekes szerint az asszony szörnyűségeket talál ki róla. A Mónika show-ba illő történet folytatódik.

„Tartok tőle, hogy szexuálisan zaklatta a lányom” – mondta Erős Melinda volt szeretőjéről az Esti Frizbi felvételén Hajdú Péternek. Delhusa Gjon és volt partnere közt májusban romlott meg annyira a viszony, hogy arról már a média is tudomást szerzett. Az énekes szerint volt szeretője azért talál ki róla ilyen szörnyű dolgokat, mert el akarta hagyni. Az asszony ennek az ellenkezőjével üvölti tele a sajtót. Most éppen Erős lányáért folyik a harc.

A Story TV vasárnap megtekinthető felvételből egyértelműen kiderül, hogy Erős Melinda mivel vádolja Delhusa Gjon. A volt pornós az utóbbi időben hangfelvételeket készített az énekessel folytatott beszélgetésekről, hogy ezzel támassza alá, lánya és Gjon többet érez egymás iránt, mint apa és nevelt lánya. „Tíz éve ismerem Gjont, szeretői viszonyban voltunk. Velem csalta a feleségét és sok más nőjét is. Heti háromszor találkoztunk. Valószínűleg azért mentem bele a viszonyba, mert álbiztonságot adott” – mondta Erős, aki állítása szerint egy pillanatig sem titkolta az énekes előtt pornós múltját. Az asszony azt is elmondta, lányának Delhusa 12 éves korában mutatta meg a filmjeit, amitől a kislány nagyon kiborult.

Amikor elhagytam, rám küldte a gyámhatóságot

Az asszony tagadja, hogy mióta Magyarországon él, felnőtt filmek forgatásával kereste volna a kenyerét. Szerinte az, hogy most is megtalálható néhány produkciója a polcokon, annak köszönhető, hogy a filmeket úgy vágják össze: egy forgatásból akár több DVD-nyi anyag is kijöhessen. Az énekesről továbbá azt is kijelentette, indulatos ember. „Egyszer összevesztünk és kiütötte a fogam. Utána persze könyörgött, telerakta a szobámat rózsával és én sajnos megbocsátottam neki.” A pár az asszony elmondása alapján nem élt éppen harmonikus viszonyban, többször szakítottak és jöttek össze 2000. január óta. „Ha kidobtam az ajtón, visszamászott az ablakon, nem tudtam megszabadulni tőle.” Erős állítása szerint az énekes, köszönhetően a nagyétvágyúságának, többször hozott haza fertőzést, bár ők csak hét hónapig éltek együtt.

Az asszony tudomása szerint gyermekével az énekes csak az utóbbi időkben kezdett el foglalkozni, korábban nem tüntette ki a figyelmével. „Andika egyik barátnője – aki 15 éves – szinte Gjonnál lakott, ezért a lányom sokszor kéredzkedett át hozzá. Mivel szomszédok vagyunk, nem kellett messze menni. Ezek a találkozások megsokszorozódtak. Egyszer véletlenül nem zárta be a kapu, így bejutottam a lakásba. Akkor láttam, hogy a lányom tangában és melltartóban van, ahogy a barátnője is, Gjon pedig egy szál törölközőben jön ki a fürdőszobából.”

Volt szeretője szerint Delhusa Gjon hermetikusan elzárta tőle Andreát, miközben drága ajándékokkal halmozta el, hogy maga mellett tartsa. A jelenleg intézetben lakó lány az utolsó információk szerint anyjával nem kíván további kapcsolatot ápolni, az énekessel szeretne egy családot alkotni. Az asszony szerint ez annak köszönhető, hogy lánya szerelmes az énekesbe.