A rádiós műsorvezetőt és tévés élettársát egyáltalán nem foglalkoztatja a Molnár Anikóval kapcsolatos botrányhírvilág, akkor sem, ha a nemrég megjelent könyvről van szó, amiben Bochkor Gábor is szerepel – névtelenül. A médiamunkás pár egyébként remekül van, nemrég Törökországban és a Balatonnál jártak kislányukkal.

A francia nemzeti ünnep, a Bastille elfoglalása alkalmából vigadtunk a Symbol nevű budapesti szórakozóhelyen Bochkor Gáborral és Várkonyi Andreával, akiket két vacsorafogás elfogyasztása között sikerült kimozdítani a nyugodt emésztés folyamatából. A korlátozott létszámú eseményre elvileg Molnár Anikót is meghívták – mondta a Symbol sajtósa -, de a Nagy Ő nem jött el. Mint utóbb kiderült, azért, mert állítólag nem kapott meghívót. A rádiós műsorvezető és gyermekének anyja valószínűleg nem bánták, hogy Molnár máshol vette a levegőt, főleg, hogy a nemrég Havas Henrik által összerakott Molnár Anikó könyv kapcsán Bochkor sokat elégedetlenkedett a sajtó hasábjain. Vagy mégsem.

Nem is akart perelni

„Azt hiszem, semmiféle nyilatkozatot nem tettem a sajtóban. Mindössze annyit kértem Anikótól, hogy megjelenés előtt küldje át nekem az anyagot, még azt sem mondtam, hogy perelni fogok" – vázolta a valóság Bochkor-féle változatát a rádiós műsorvezető, aki – mint ahogy már korábban megírtuk – Molnár Anikóval közös ügyvédjén keresztül igyekezett kulturáltan kézben tartani a könyvvel kapcsolatos történéseket. Például cenzúrázni. De ez sem sikerült.

„Furcsamód úgy tudom, hogy késve kaptam meg ellenőrzésre az anyagot. Azt is az ügyvédemtől tudom, volt ugyan egy gáláns felajánlás, hogy ami nem tetszik, az természetesen nem kerül be a könyve. Ezt a gáláns felajánlást a közös ügyvédünkön keresztül megtette, ugyanakkor pont az ügyvédemtől tudom, hogy az anyag késve, akkor érkezett meg, amikor már nyomdába adták" – tette hozzá Bochkor. Meg ezt is: „De én erre is legyintek. Annyira úriember vagyok, hogy szerintem ilyen nincs is a világon."

Molnár Anikó pénzt keres

A 45 éves műsorvezető Molnár Anikó-filozófiáját is megmagyarázta. „Az ő élete jelenleg olyan fázisban van, amikor mindenféle pénzt meg kell keresni, és bármiről bármiféle bőrt lehúzni. Erre nem tudok mást mondani, csak, hogy váljon egészségére." Várkonyi Andrea, a TV2 híradósa persze nem repesett volna a boldogságtól, ha Molnár Anikó is a Symbolban vacsorázik, főleg, hogy leginkább nem érdekli ez az egész. "Ha itt lett volna, valószínűleg nem ültünk volna közös asztalhoz örömünkben, de nem fordultunk volna ki az ajtón sem" - mondta Bochkor gyermekének anyja. "Egyáltalán nem foglalkozom Anikóval, egyszerűen azért, mert nem téma az életünkben."

Fehér a Balaton

Most, hogy kitört a nyár – csak, hogy a jól bevált sablonnal éljünk – arra is rákérdeztünk, tervezi-e a Bochkor-Várkonyi páros, hogy nyaralni megy. Mint kiderült, nem vártak túl sokáig a pihenéssel, nemrég Törökországban jártak a Bumeráng stábjával. Egyébként pedig hirtelen döntenek arról, mikor hova utaznak. „A közös programok nehezebbek. Például az, ha szeretnénk együtt elmenni egy hosszú hétvégére. Andi ugye hétvégén dolgozik, én meg hétköznap, ezért nehéz összehozni" – részletezte Bochkor Gábor, akit a nyaralás-elmélet bővebb kifejtésében Várkonyi Andrea váltott. „Nálunk eléggé ad hoc módon történnek ezek az utazások. Ha egyszer besokallunk, kiveszünk egy kis szabit, persze, ha van. Vagy, ha jön valami ajánlat barátoktól, hogy látogassuk meg őket:"

A pár nemrég a Balatonhoz is elutazott, hogy megismertessék lányukat a magyar tengerrel. „Nóri állandóan a Balatonról beszélt, valószínűleg a bölcsistársaitól tudta, hogy mi az" – mondta a rádiós műsorvezető, akinek gondolatmenetét asszonya folytatta. „Megkérdeztük tőle, hogy milyen a Balaton, mire ő azt felelte, hogy fehér. Egymásra néztünk, és eldöntöttük, hogy elvisszük a Balatonra."