Kis Hegedűs Réka nem vetkőzik többet

2009.09.03. 11:48
A modell, bár már egy éve nem pózol kevés ruhában sehol, most úgy döntött, a jövőben nem is fog. Inkább a fiatal modellnemzedéket tanítja erre-arra, és persze partikat szervez. A leköszönő Kis Hegedűs azt is elmondta, idehaza nem érdemes vetkőzni, külföldön kell pózolni, de abból is csak nagy ritkán tudja megteremtenii az alapokat az ember magának. Kevés okos lány akad, aki egy lakásra és egy kocsira össze tud gyűjteni, mielőtt kiöregszik a szakmából.

Kis Hegedűs Réka visszavonult – írta korábban a Blikk. A modell azzal indokolta döntését a Velvetnek, hogy párja, Balogh Gábor - világ- és Európa-bajnok öttusázó – nem örülne, ha a jövőben mutogatná a bájait. Az utolsó akt képek a szeptemberi Club 54-ben jelennek meg róla, amelyek nem most készültek, hanem jóval korábban. „Tavaly óta már nem is vállalok aktfotózást, már más érdekel, túl vagyok ezen. Harmincéves elmúltam, hova modellkedjek még? – kérdezte Kis Hegedűs Réka, aki a jövőben a pályakezdőket segít majd eligazodni a szakmában.

Nem érdemes itthon vetkőzni

kish251

A modell saját karrierjét a partiszervezésben látja, ahogy eddig is, de több információt egyelőre nem kívánt megosztani a sajtóval, mert még csak ötletelés fázisában tart, új szerződés nincs a kezében. „Például kitaláltam, hogy legyen egy beöltözős parti, ilyen esetben nincs megrendelő, mi választjuk ki a helyet, keresünk DJ-t, hívjuk meg a celebeket. Őszre tervezzük a bulit, azt nem árulhatom el, hogy minek kell majd beöltözni, mert az benne a poén.” Kis Hegedűs kiemelte, hogy nem fog eltűnni a közéletből, olyan szerves része marad, mint eddig, és abban is biztosak lehetünk, váratlanul nem bukkan fel a képernyőn, nem ad ki könyvet, és nem kezd el énekelni. Közös életét viszont tervez az öttusázóval, akivel ebben az évben még biztosan nem alapítanak családot.

Kicsoda Kis Hegedűs Réka?

Kis Hegedűs Réka tizenhét évesen nyitott szoláriumot, egy évre rá a Duna Szépe lett. Ekkor már modellstúdiót vezetett Pécsett. Húszéves korában egy szépségszalonnal is bővül a családi vállalkozás. Két évvel később Amerikába utazik egy évre, ahonnan hazatérve, ismét a modellszakmában próbált érvényesülni. 2004-ben harmadik helyezést ért el a Playmate of the Year versenyen. Ettől kezdve szívesebben vállalt divatfotózásokat, mint aktot. 2006-ban a Maximnak mégis vetkőzik, ahogy 2008-ban, az FHM-nek is. Számos külföldi magazin címlapjáról köszönt már vissza, Keleti Györgyivel több ízben dolgozott együtt, sőt barátnők lettek. Jövőjét üzletasszonyként képzeli el.

„Jó irányba tart a kapcsolatunk. Szerelmesek, boldogok vagyunk, teljesen kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Sokan akarták már tönkretenni, de nem sikerült. Hihetetlen, mennyi irigy és féltékeny ember van. Szerencsére rengeteget vagyunk együtt, szeptemberbe megyünk Egyiptomba, télen pedig Thaiföldre nyaralni” – mondta Kis, aki ezzel ki is elégítette az erre a kérdésre fogékony olvasókat. A közszolgálatiság jegyében a Velvet pedig arra kérte a modellt, számoljon be arról is, idehaza melyik magazinnak érdemes vetkőzni, ki fizet a legtöbbet egy címlapért.

kish250

„Inkább külföldi magazinokat kell megcéloznia egy hazai modellnek, hiszen ott ötször annyit fizetnek egy munkáért, mint itthon. A magyarországi divat- vagy aktfotózás maximum referenciának jó. Volt olyan barátnőm, aki az összes hazai férfimagazin címlapján szerepelt, de semmit nem ért el vele. Most már csak külföldre jár dolgozni, ahol rengeteget fizetnek neki. Liptai Playboyos fizetése csúcsgázsi, ezt mindenki tudja. De ha az ember nem sztár, akkor százezrekről beszélhetünk, maximum. A playmate-eknek például nem is fizetnek, nem tudom, hány lapszámon keresztül szerepelnek ruha nélkül, ha indultak a választáson. Itt az jár jól, aki megnyeri, és hazaviheti például az autót, vagy tud élni a lehetőséggel, és az ismertséget fel tudja másra is használni. Sok lánnyal viszont elszáll a ló, a hirtelen jött celebség miatt, pedig a többségük a verseny utáni hónapokban eltűnik a süllyesztőben."

kish450

Kis Hegedűs Réka arra is kitért, sok divatmodellt ismer, a legtöbbjük pedig hamar elkölti az a pénzt, amit keres. "Itt nem beszélhetünk akkora gázsikról, mint a topmodelleknél, sok évig kell gyűjtögetni, mire meglesznek az alapok." Radnai Péter, a Playboy főszerekesztője nem cáfolta a modell állításait, de hozzátette, egy civil lánynak nagy kiugrási lehetőség, ha szerepelhet az újságban. "Sok modellnek nálunk indult a karrierje" – tette hozzá.