Az egykori playmate naptárat ad ki, mert szeretne maradandót alkotni. Meg persze a rajongói is követelték már. A mellbimbó nem fog látszani, és nem lesz a többi naptáros lány konkurenciája sem. A Nánási Pál fotózta képeket a hipermarketekben és könyvesboltokban lehet majd beszerezni.

Voksán Virág saját naptárat készít. Ő a megrendelő, a modell, sőt a terjesztésről is fog tárgyalni. „Egy egész napos fotózás volt, éjfélig tartott, de még a retusalt képek nincsenek készen” – mondta és nem meglepő módon kiderült, Nánási Pál kamerája előtt pózolt. Voksán azt is hozzátette, több éve játszik a saját naptár gondolatával, de csak most érett döntéssé az álom, amitől nem hasznot vár, inkább csak képileg szeretne maradandót alkotni. „Pamela Anderson képeit nézegettem – mert elismerem az ő munkásságát –, amelyek nagyon emberközpontúak. Nánási Pál fotóstúdiójában készítettük el a naptáramat, minimál háttérrel, nem volt semmi csiricsáré, én is a letisztult ízlésvilágot akartam visszaadni, ahogy Anderson.”

A naptárat a reményei szerint október végén vagy november elején már meg lehet vásárolni a hipermarketekben és könyvesboltokban, az ára pedig két-háromezer forint között lesz. "Persze a weblapomon is meg lehet majd rendelni, hiszen ez egy saját projekt.” A modell azt is kiemelte, az álmán túl az is fontos volt számára, hogy a rajongók kérésének eleget tegyen. „Naponta harminc-negyven levelet kapok, ebből sok szól arról, hogy miért nincs nekem saját naptáram. Így ez egy gesztus is lett a rajongóim felé. Valójában ők voltak az utolsó csepp a pohárban, amiért elkészítettem.”

Nem vagyunk egymás konkurenciái

DJ Flower tudomása szerint azzal, hogy beállt a naptárkészítők sorába – Dundika, Bódi Sylvi, Kiszel Tünde –, nem vette el a többiektől a piacot, hiszen ebből senki nem tud meggazdagodni. „Dundikával konzultáltam előtte, tőle kértem tanácsot a terjesztéssel kapcsolatban, de a nyomdakeresésben is segített. Nem profitszerzés miatt csináljuk, ez sosem nyereséges, már az csoda lenne, ha visszajönne a befektetett költség. Ez inkább egy életműnek tekinthető. Nem vagyunk egymás konkurenciái, mindenki magának csinálja, a legtöbben még kereskedelmi forgalomba sem bocsátják.”

Amikor Voksán Virágtól azt kérdeztük, milyen falon nem szeretné viszontlátni az életművét, annyit mondott, sokon lógott ő már, nem hiszi, hogy bármin is meglepődne. „Díszelegetem már autószerelő-műhelyek falán, nincs nekem ebben semmi újdonság, de ezek a képek most nagyon visszafogottak lettek. Nem mutatok semmit, sejtelmes izgatóak lettek, így aki engem szeret, megveszi. Attól is lehet szép valami, hogy jól meg van komponálva.” A modell azzal kívánta a naptár minőségi mivoltát alátámasztani, hogy elmondta, profi csapattal dolgozott, hiszen másként értelme se lett volna egy ilyennek. „Ha belevágok valamibe, főleg először, akkor az legyen egy nagyon nagy durranás.”