Nem haragszik a volt pasijára, sőt, várakozó állásponton van Alexandra Diamond. Az expornós pár napja szakított a Cool Tv műsorvezetőjével, de mivel ez nem az első eset, úgy véli, még bármi megtörténhet. A szabadsága ellenére viszont nem tervezi, hogy több erotikus munkát vállal be, továbbra is inkább póker osztóként dolgozik Dopeman-nél.

Nincs sérelem benne, de még nem képes bővebben beszélni a szakításról Alexandra Diamond, aki nemrég zárta le kapcsolatát pasijával, Müller Attilával. A három magyar Pornó Oszkárt nyert sztriptíztáncos a napokban változtatta meg családi állapotát egyedülállóra az egyik közösségi portálon, tudatván mindenkivel, hogy nem egy szimpla összeveszésről van szó, bár Diamond szerint még bármi megtörténhet: „Közös megegyezéssel váltunk el, úgy döntöttünk, hogy szüneteltetjük a dolgot. Én bízok az időben, hogy majd az mindent megold, és remélhetőleg pozitív változást hoz az életembe” – nyilatkozta a Velvetnek szomorúan, a jövőt tekintve mégis optimistán.

Tapasztalata már van ezen a téren, hiszen Müllerrel nem először szakítottak minden harag nélkül: ezt megelőzően tavaly nyáron próbálkoztak a külön utakkal, a szakítás utáni szoros barátság viszont ismét kapcsolatot, mi több, eljegyzést eredményezett. „Ez azt szimbolizálja, hogy összetartozunk, jól érezzük magunkat együtt, boldogok vagyunk, kiegészítjük egymást, illetve a családot, hogy hozzuk össze” – nyilatkozta szeptemberben a Cool Tv műsorvezetője, Diamond pedig mindent megtett annak érdekében, hogy egyszer méltó feleség lehessen, hiszen még eredeti szakmáját is feladta a pasijáért.

Ehhez képest alig telt el két és fél hónap, Müller bejelentette szakításukat a Reflektor magazinban: „Én voltam az elviselhetetlen, egyre kevesebbet tudtunk találkozni, és amikor találkoztunk is, feszültebb voltam” – magyarázta a műsorvezető, aki minden nap hajnalban kel a rádiózás miatt, utána a kamerák elé áll, és még a Stylaw nevű együttessel is folyamatosan próbál, fellép.

„Maximálisan úgy gondolom, hogy nem kellett volna túlzásba vinnem ezt a részét. Nem gondoltam, hogy megváltozik bennem ez. De sajnos erre a kapcsolat ráment. Az, hogy nem tudom folytatni, az az én hibám, az én részemről nem működik, nem az ő részéről. Viszont innentől kezdve egy jó darabig én azt gondolom, hogy nem hiányzik senki és nem is vágyom senki másra. Nem is gondolkozom ebbe az irányba. Ilyen intenzitás mellett talán az én habitusomhoz most jobb a nyugalom és a magány.” Hozzátette, mint ahogyan korábban sem, ehhez a szakításhoz szintén nem járult hozzá az a tény, hogy Diamond korábban pornófilmekben szerepelt.

A táncos pedig a szabadság ellenére sem gondol arra, hogy több fellépése legyen az éjszakában. Mint mondta, ugyanannyi erotikus munkát fog bevállalni, mint eddig, és nem többet. Mindemellett Dopeman Laci pókertermében dolgozik osztóként. „Tíz év múlva szeretném látni magamat boldog és egészséges emberként, de addig még nagyon sok víz lefolyik a Dunán. Remélem, addig elvégzek sok fokozatot a Prananadin, és jó irányba terelődik az életem” – zárta rövidre a témát Diamond.