Az eljegyzés megvolt, gyűrű is van, ami ugyan rendhagyó, mint az elgondolás is az eseményről: Müller Attila és Alexandra Diamond ugyanis házasságról még nem igazán beszélgetett. Az viszont tuti, hogy szeretik egymást és összetartoznak, noha a műsorvezető néha lelép pár napra anélkül, hogy életjelt adna magáról. Nincs mese, Diamond kisasszonynak ezt bírnia kell.

Müller marokbavillantó Attila a Cool Tv egyik műsorában találkozott először Molnár Alexával, alias Alexa Diamonddal, aki a gumióvszerek hosszas elemzése után randevút kért tőle, és azóta kisebb, de inkább nagyobb megszakításokkal együtt vannak. Legutóbb a juj.hu riporterének beszéltek a kapcsolatukról, ami a tavaly decemberi kibékülésük óta teljesen okés, olyannyira, hogy a műsorvezető már el is jegyezte volt pornós barátnőjét. Vagyis valami olyasmi.

A celebpár a gyűrűvillantás előtt még szembesült azzal a kérdéssel is, miszerint eljegyzés után szeretkezés van, vagy néha belefér egy dugás-féle vad játék. Persze erre egyből a szokásos „Nálunk házasság előtt nó szex” szöveggel rukkoltak elő, majd Müller elmagyarázta a riporternek, hogy a menyasszonya egyrészt már nem pornós, a múltja pedig nem is érdekli: „A jelenben meg együtt vagyunk, azt mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mit csinálunk” – tette hozzá.

Az eljegyzési gyűrű egyébként eléggé rendhagyó, de mint azt Müller elmondta, jelentése ugyanazt hivatott szolgálni, mint egy átlagos karikagyűrűnél: „Ez azt szimbolizálja, hogy összetartozunk, jól érezzük magunkat együtt, boldogok vagyunk, kiegészítjük egymást, illetve a családot, hogy hozzuk össze” – nyilatkozta, aztán mintha mindez most tudatosult volna benne, kicsit visszavett tempóból: „A házasság témakörbe kicsit másképp tekintünk, nevezhetjük eljegyzésnek, én azt gondolom, hogy ez az összetartozásunk megpecsételése, következő szintre lépés.”

Kiderült az is, hogy a műsorvezető szabadságmániája – ami miatt már többször is szakítottak – nem mutatott javuló tendenciát, és mostanában is előfordult, hogy két napra lelépett, aztán se kép, se hang: „Mert vízitúra, meg buli kocsmáról kocsmára, kell egy ilyen kis kilazulás. Én viszont ilyenkor egyszerűen eltűnök, kikapcsolom a telefonomat, vagy benne hagyom a táskában” - sztorizott a vőlegény. Bár ez utóbbi már nem fordul elő – tette hozzá a pornósból lett kaszinós, aki szakmáját áldozta fel pasijáért. A Diamond-klánban egyébként nem ő az egyetlen, aki szoros kapcsolatban állt a szexiparral: unokatestvére testének minden porcikáját is ismerik férfiak ezrei – őt idén nyáron vette feleségül a Való világból megismert Tommyboy.

Akik pedig lemaradtak volna Alexandra Diamond munkásságáról, azoknak kis ízelítővel is szolgálunk a Velvet minden ami szex blogján - kizárólag 18 éven felüli olvasóink számára.