Alexa Diamond Müller Attila miatt váltott szakmát

2009.03.12. 10:40
December óta újra együtt van a volt pornós-műsorvezető páros, és a közeljövőben nem is tervezik a szakítást. A leszerelt pornós szerint már ez is valami. Diamond szerint egyébként mindketten pozitívan változnak: a Coolos fiú komolyodik, ő pedig nőiesedik, és ami a vetkőzést illeti, már csak a különleges felkéréseknek tesz eleget. Inkább osztó lesz egy kaszinóban, merthogy az a tanult szakmája.

Több követhetetlen szakítás és kibékülés után újra együtt van Alexa Diamond és Müller Attila. A három magyar Pornó Oszkárt nyert táncosnő és a Cool Tv műsorvezetője legutóbb tavaly nyáron mondott egymásnak könnyes búcsút , de úgy tűnik, újra csak egy mosolyszünetről volt szó. Az eddigi tendenciát követve ugyanis szétválásuk után is barátok maradtak, így Diamondnak adott volt a lehetőség, hogy ráébressze Müllert: jobban jár vele, mint a markával .

"Folyamatosan találkoztunk és tartottuk a kapcsolatot, aztán tavaly decemberben Attila összebeszélt Keleti Györgyi barátnőmmel, hogy mit is vegyen nekem karácsonyra" - mesélte a leszerelt pornós. "Ezek után 26-án beállított az ajándékcipőmmel. Másnap reggel már együtt ébredtünk, és azóta együtt vagyunk. Vártam erre a pillanatra, de nem voltam teljesen biztos abban hogy kibékülünk - nem az én részemről, hanem az övéről."

"Ha nem jöttünk volna újra össze, nagyon sokáig nem is lett volna új partnerem, mert én nagyon szerettem őt a szakításunk után is. De úgy érzem, jót tett nekünk ez a kis szünet" - tette hozzá. "Kellett ez az idő ahhoz, hogy átértékeljünk nagyok sok mindent, és mivel állandóan beszéltünk telefonon és folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, szerintem most csiszolódtunk igazán egymáshoz."

Legutóbbi összezördülésük során arról cikkeztek az újságok, hogy Müller a Reflektornak adott interjúval megalázta volt barátnőjét. Diamondot akkor sokkolták a hírek, miszerint volt pasija állítólag úgy állította be őt, mint egy könnyű prédát, és a szakítást is könnyedén vette, mert nem kellett sokat küzdenie a lányért.

"Erről a nyilatkozatáról úgy értesültem, hogy felhívtak telefonon, én nem is láttam ezt a műsort. Akkor nagyon kiborultam, aztán utánanéztem ennek az egésznek, és nem is volt erről szó. Alapvetően nagyon szépen beszélt rólam Attila" - magyarázta Diamond, akinek még az sem okozott gondot, hogy múltja fényében Müller családjába beilleszkedjen.

"Nagyon jó a viszonyom a családjával, már mindenkivel találkoztam, felváltva vagyunk egymásnál, és én úgy érzem, hogy szeretnek a szülei. Négy éve nem pornózom, úgy gondolom, már nem is lehet engem pornósnak nevezni. Műsorokat viszont még el szoktam vállalni erotikus rendezvényeken. Ha külföldi felkérés van, akkor mondjuk egy hónapban egyszer kiugrok, és ha itthon adódik olyan, amire úgy érzem, hogy még belefér a keretbe, akkor arra elmegyek, de teljesen más területen szeretnék dolgozni. Osztónak tanultam, most végeztem el a tanfolyamot, leginkább ebben a szakmában szeretnék érvényesülni. Már meg is van, hogy hol fogok dolgozni, de ez még olyan friss, hogy idő kell ahhoz, hogy belerázódjak. Az Attilával való kapcsolatom a legfőbb oka annak, hogy én visszavonulót fújtam. Ő persze egy szóval nem mondta azt, hogy ne csináljam, akkor is felvállalna engem, ha még vetkőznék, vagy pornóznék. Ez az én döntésem."

Diamond úgy érzi, elérték azt a pontot, amikor azt lehet mondani, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek. Amióta kibékültek, azóta egyszer sem veszekedtek, és a napokban jöttek haza egy külföldi síelésről. Köszönhető ez annak is, hogy az elmúlt időszakban mindketten sokat változtak.

"Attila rengeteget komolyodott mellettem, de ez oda-vissza működik, nekem is sokat kellett változnom. Megteszek mindent annak érdekében, hogy ez összejöjjön, egyre inkább nőiesedem. Gyereket viszont még nem tervezünk, sem én, sem Attila nem elég érett még egy baba gondolatához sem. De azt sem tervezzük, hogy a közeljövőben szétmegyünk, és szerintem már ez is valami."