A 25 éves rendező-médiaszereplő legutóbb anyajegyei miatt járt plasztikai sebésznél, de vékonyíttatta és rövidíttette már az orrát, és korrigáltatta elálló fülét. Állítja, nem hobbiból látogatja a plasztikai sebészetet, és már most tudja, nem fogja botoxoztatni magát, mert szerinte szexi a szarkaláb.

A csúfos bukásként elkönyvelt Holnap történt című bulvárfilm rendezője, Gerencsér Tamás a Kiszel Tünde-Kondor Csaba saga egyik fontos szereplőjeként lépett 2006-ban a nyilvánosság elé, azt állítva, megvolt neki Kiszel Tünde akkori pasija, Kondor Csaba. Gerencsért azóta is a dekoratív médiaszemélyiséggel kapcsolják össze, de a történetből azóta kikopott Kondor Csaba, így Gerencsért csak Kiszel Tünde expasijaként tartják számon. Bár Kiszel több hódolója kikérte magának, hogy az egykori táncos-vetkőzős hírességgel kössék össze a nevét, Gerencsért nem érdekli ez a fordulat, neki csak az számít, hogy filmeket rendezhessen.

Ősszel divattervezőként debütált

„A kenyeremet tévés rendezésből szerzem, mellette reklámokkal foglalkozom Anettkával, és közben csinálom a dokumentumfilmeket, és készülök a következő egész estés játékfilmemre. Arra össze kell szednem magam, mert nem produkálhatok még egy Holnap történtet” – mondta a Velvetnek Gerencsér Tamás, aki nem feltétlenül tartja katasztrofálisnak korábbi filmjét. „Nézőpont kérdése, amit akartam, elértem vele: lett egy mozifilmem, ami bekerült a filmarchívumba, és hagytam valami nyomot. Nem vártam, hogy kasszasiker lesz, hiszen Magyarországon ez nem jellemző.”

A tévés munkák mellett Gerencsér a divatérában is kipróbálta magát, ősszel mutatta be a Glotz Erikával közösen készített G by G kollekciót. Bár Gerencsérék elsősorban a homoszexuális vásárlói csoportot célozták meg a lányos színvilággal, a kollekció sokkal kelendőbb a heterók körében és a művészvilágban. Mint kiderült, a rendezőceleb legutóbbi plasztikai beavatkozására is a tavaszi/nyári kollekció miatt került sor.

Orrlyukplasztika

„Anyajegyeket metszettek ki a hasamról, épp a napokban vették ki a varratokat. Ha nem kellene kifutóra állnom és pózolnom a ruhakatalógusban, akkor valószínűleg nem műttettem volna meg, de mivel ez így van, ezért leszedettem, mert utálom, ha retusálnak, nem szeretnék viaszbábúnak tűnni” – magyarázta döntését Gerencsér, majd, hogy még érthetőbb legyen, hozzátette: „ha engem valami zavar, akkor az ne legyen ott, ha meg ott van, akkor mutassuk meg.”

Miután ez Gerencsér második katalógusfotózása, megkérdeztük, hogy az előző előtt is szükség volt-e plasztikai műtétekre. „Az egyik fülem elállt, azt korrigálták, illetve, amikor 19 évesen levágtak az orromból, akkor elszúrták az egyik orrlyukamat is, az egyik kisebb lett, mint a másik.” A rendezőceleb 17 éves korában járt először szépészeti beavatkozáson, akkor még szülői támogatással indult orrműtétre, többek között azért, mert gyerekkorában „helyes kis zsidó fiúnak” csúfolták az orra miatt. Az is belejátszott, hogy a homoszexualitását nyíltan vállaló Gerencsér 17 évesen kezdett műsort vezetni, amelynek felvételeit visszanézve maga is rádöbbent, valóban kampós az orra.

No botox

„Valójában orrpolipom is volt, amit TB-re csináltattunk meg, és mondjuk úgy, hogy az orvos kapott a zsebébe egy kis pluszt, amiért korrekciós beavatkozást is végzett. Az eredménnyel végül nem voltam elégedett, két évvel később, már saját keresetből helyrehozattam az orrom, akkor levágtak a tetejéből, a végéből – mert az orvos szerint már a számba lógott - és vékonyítottak is rajta” –emlékezett vissza az operációra Gerencsér, aki akkor közel 300000 forintot fizetett a beavatkozásért.

Később még több kisebb plasztikai műtétre került sor, így több mint fél tucatszor járt orvosnál, és több mint egymilliót költött a legkülönfélébb szépészeti beavatkozásokra. Botoxra viszont sohasem adna ki pénzt. „Szeretek öregedni, szeretem a ráncaimat, a karikákat a szemem alatt. Láttam már olyat, aki jár botox-kezelésre, szemtanúja voltam, ahogyan eltűnnek a ráncai, és vele együtt a mimikája is. Szeretem, ha valaki természetesen néz ki. Szerintem szexi a szarkaláb, lehet, hogy ez a fétisem.”