Az újdonsült Miss World Universe sosem tette volna szóvá Náray Tamásnak, hogy nem tetszik neki az általa tervezett ruha. Elmondása szerint már annak is örül, hogy szakértők foglalkoznak vele, figyelnek rá, és segíteni próbálnak neki abban, hogy a legszebb legyen és a legjobb formáját mutassa.

„Budai Zsuzsi koronáját szerettem volna mindenképpen elnyerni, nekem az tetszett a legjobban. Szerintem a három korona közül az ízlésemhez ez áll a legközelebb” – mondta a Velvetnek Babinyecz Tímea, akit éppen akkor sikerült utolérnünk, amikor a Táncművészeti Főiskolán gratuláltak neki osztálytársai a Miss Universe Hungary címhez.

„Nagyon gyorsan eltelt a nap, reggel felkeltünk és utána azt vettük észre, hogy délután három óra, és már a főpróba közepén tartunk. Talán egy picit lehetett érezni néhány lányon, hogy feszültek. Szerintem azért, mert nagyon törekedtek arra, hogy a koronát mindenképpen megszerezzék” – mesélte a Királynő döntőjének napjáról, majd kifejtette, szerinte azoknak a lányoknak, akik nem görcsöltek, jól sikerült a verseny.

04-kiralyno2010

„Sokat járok versenyekre, hál' istennek rutinos vagyok. Versenyen több száz ember szokott lenni, itt szerintem kevesebben voltak. Nagyon jól éreztem magam, ahogy kiléptem a kifutóra, rögtön mosolyogtam, és csak arra koncentráltam, amit a szerkesztők mondtak: bele a kamerába, és meggyőzni a tévénézőket” – elemezte saját estélyis vonulását a 19 éves Babinyecz, aki titkon számított arra, hogy bekerül az első hét lány közé, mivel a táborban megnyerte a Miss Sport háziversenyt.

A gyerekkora óta tánccal foglalkozó Babinyecz Tímea a döntőben a legnehezebb koreográfiát fogta ki, Nagy Feró és Bebe előadása alatt léptek színpadra. „Szerencsére mind a heten táncos alapokkal rendelkeztünk, Tihanyi Ákos nagyon elégedett volt velünk” – mondta a 2010-es Miss Universe Hungary, aki szerint a két zenésszel jó volt dolgozni, mivel tudtak egymáshoz igazodni.

Babinyecz Tímeát megkérdeztük arról is, mi volt a véleménye Náray Tamás idei döntőre készített ruháiról. „Láttuk az első évet, ott nagyon szép színes ruhák voltak, tavaly fekete estélyik voltak. Náray Tamás említette nekünk, hogy metálos évet szeretne tartani, és ezüst-bronz színeket használ. Nem tudtuk elképzelni, milyenek lesznek. Amikor mentünk a ruhapróbára – ez sajnos nagyon elhúzódott, mert mindenkinél kellett igazítani –, volt olyan lány, aki el volt keseredve. Akadt olyan is, aki volt olyan merész, és ezt szóvá tette, hogy neki ez nem tetszik” – idézte fel az estélyi ruhákkal kapcsolatos első élményeket, majd Babinyecz Tímea kifejtette, szerinte a lányoknak örülni kell, ha foglalkoznak velük.

„Mindig úgy vagyok vele, ha ilyen szakemberek foglalkoznak velem, akkor összetehetem a kezem, hogy rám figyelnek, és segíteni próbálnak. Ha nem is tetszett volna valami, akkor se lett volna olyan, hogy szólok, és nem akarom. Ez egy tévéshow, és arról szól, hogy mindenki gyönyörűen nézzen ki” – fejtette ki határozott véleményét.