A volt honvédelmi miniszter lánya bánja, hogy amíg Lányi Lala mellett teljesített szolgálatot, addig nem fordított elég időt barátaira, akik szakítása óta folyamatosan támogatják. Keleti Györgyi köszöni, jól van, nem magányos, sőt, mint mondta, párkapcsolata alatt sokkal inkább egyedül érezte magát, mint a szakítás után. A volt playmate amennyire csak lehet, igyekszik kivonni magát a hírekből, nem jár eseményekre, nem pózol férfimagazinokban, helyette egyetemre megy és spanyolul tanul.

Amilyen nagy svunggal jött, olyan hirtelen ért véget Keleti Györgyi és Lányi Lala kapcsolata, amiről a volt playmate nem, expasija azonban akarva-akaratlanul kiszivárogtatott részleteket. A 35 éves modell magánéletének védelme érdekében ezúttal sem volt hajlandó megosztani a Velvettel, miért szakítottak a Kozmix énekesével, azt azonban elmondta, kapcsolatuk alatt túl sok kompromisszumot kötött, aminek az lett a vége, hogy kis híján elveszítette önmagát. „Az ember a párkapcsolatát úgy éli, hogy mindent megbeszél a párjával, azt is, hogy mi fér bele és mi nem. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy nem szabad teljesen feladnod a saját életedet, mert akkor feladod önmagadat” – nyilatkozta a Velvetnek Keleti Györgyi, aki példaként a katalógusfotózást említette, ezt a munkát ugyanis hanyagolta, amíg tartott a kapcsolata.

Betartotta a szabályokat

„Amikor az ember benne van egy kapcsolatban, akkor be kell tartani azokat a szabályokat, amiket egy ilyen típusú magánélet szeretne. A szakítás után visszakerültem a régi életembe, ami nem celebeskedés, mert nem gondolom, hogy egy katalógusfotózás annak minősülne, sőt. Ezt sem viszem túlzásba, nem fürdőruhás képek készülnek, nem mutogatom sem a mellemet, sem a fenekemet” – vázolta feltételeit a középső Keleti-lány, akit már hiába keresnek meg a férfimagazinok főszerkesztői, a modell nem kíván többet meztelenre vetkőzni. „Ezektől már elzárkózom, nincs rá szükségem, ráadásul, ha az ember elér egy bizonyos kort, akkor már illik bizonyos felkérésekre nemet mondani.”

Keleti Györgyi azt is megjegyezte, hiányzik neki volt párja kisfia, és azt is elmondta, bár sokan úgy gondolják, hogy egyedül van, ez nem igaz: bevallása szerint most jött rá arra, hogy kapcsolata alatt magányosabbnak érezte magát, mint most, amikor körülveszik a barátai. A modell egyúttal azt is tagadta, hogy ismét bepasizott volna. „Az a legszörnyűbb, hogy amíg benne voltam a kapcsolatban, nem törődtem a barátaimmal, és ezért szégyellem is magam. Így lassan negyven éves fejjel azt gondolom, hogy a párkapcsolatokkal ellentétben a barátságok örökké tartanak, és ha teszel ezekért a kapcsolatokért, akkor az a 2-3 ember stabil az életedben.”

Spanyolul tanul és egyetemre megy

Miután a modell nem tartja magát celebnek, pusztán közszereplőnek, már a celebműsorokból sem kér, inkább egyetemi tanulmányaira koncentrál, meg a spanyoltanulásra, amibe másfél hete vágott bele. „Már tavaly kitaláltam magamnak a sulit, mindig bennem van a tanulási vágy, és persze az is motivált, hogy nálunk a családban mindenkinek megvan a felsőfokú végzettsége, két év múlva már a húgom, Kata is diplomás lesz, és nem szeretném, ha kilógnék a sorból.” Keleti Györgyi hangsúlyozta, nem azért kezdi el az iskolát, hogy lekösse fölösleges idejét, hanem, mert érdekli – ezért tanul spanyolul is.

A modell éjszakáit könyvírással tölti, amihez barátja, Lakatos Levente hozta meg a kedvét. „Írok egy önéletrajzi könyvet és egy másikat, amit valós történetekből állítok össze, természetesen úgy, hogy senki ne ismerhessen magára.” Keleti Györgyi, akit a magyar és olasz hatóságok prostitúció elősegítésével vádolnak, úgy tervezi, hogy önéletrajzi könyvét a Ringier Kiadó ellen indított sajtópere lezárulta után jelenteti meg.

A modell egyébként azért perelte be a Ringier Kiadót, mert állítása szerint megsértették a személyiségi jogait, visszaéltek a képmásával, ami esetében igen gyakran megtörténik: egyik olvasónk ezúttal ausztriai lányos ház Magyarországról már nem elérhető weboldalán találkozott Keleti Györgyi fényképével. A szolgáltatásról természetesen a modellt is megkérdeztük, aki csak annyit mondott: „Várható volt, hogy előbb-utóbb lesz egy újabb lejárató hadjárat, ezen már meg sem lepődöm. Semmit sem tudok erről, jelenleg Budapesten, egy vezető magyar divatcég katalógusfotózásán vagyok, aminek én lettem arca.”