A leköszönő playmate gyorsan levetkőzött, még mielőtt átadja a stafétabotot, de ha újabb felkérést kap, szívesen megszabadul a ruháitól. Harmincéves korában szeretne családot alapítani, addig biztosan DJ-zni fog, mert nagyon szereti ezt a szakmát. Az idei playmate-jelöltek közt már van kedvence, ami szinte kötelező, hiszen benne van a zsűriben.

Metzker Viktória aktuális playmate-ként utoljára vetkőzött a Playboy magazinnak, ugyanis szeptemberben átadja a stafétabotot egy új reménységnek. A DJ-ként dolgozó Metzker Viki nem tartja kizártnak, hogy a jövőben ismét megszabadul a ruháitól, ugyanis a megkereséseknek mindig örül. „Nem hiszem, hogy nemet mondanék rá, nem hiszem, hogy ne tudnám vállalni, de jó ideje zenéléssel is foglalkozom, szerencsére egyre több sikerrel.” Metzker Viki arra is kitért, hogy DJ-ként beutazta már a világot, csak Brazíliába és Kínában nem járt.

„Rendszeresen játszom Hugh Hefner klubjaiban, és hamarosan megjelenik egy dal is, amit Mitch Crownnal közösen szereztem. De készítettem már remixet Roger Sancheznek is – a lemez szeptemberben jelenik meg –, úgyhogy szakmailag az utóbbi időszak igen termékeny volt.” A 2007-ben megválasztott playmate azt is elmondta, hat-hét év múlva szeretne családot alapítani, utána pedig akkor lenne boldog, ha saját vállalkozást tudna indítani. „Szeretnék addig félretenni, hogy legyen miből beindítani majd a vállalkozást, bár azt még nem tudom, hogy mibe fektetnék pénzt."

Egy playmate ne beszéljen sületlenségeket

A playmate zsűrizni fog a szeptemberi Playmate of the Year választáson, ezért arról is kérdeztük, hogy milyen szempontok alapján pontozza majd a lányokat. „Mikor a lányok a válogatáson megjelentek, már akkor azt néztem, ki, hogyan kommunikál, ugyanis fontos, hogy egy playmate ne beszéljen sületlenségeket. Nem elég, ha jól tud pózolni. Szerintem egy playmate-nek jó fejnek, nyitottnak, viccesnek és érdekesnek kell lennie. Már van is három kedvencem a jelöltek közt, persze nem mondom meg, kik, de annyit elárulhatok, mindegyik természetes szépség.” Metzker Viki szerint az idei mezőny azért különleges, mert öt-hat természetes lány is van, ez pedig az utóbbi években ritkán fordult elő.

A leköszönő playmate-et korábban megvádolták azzal, hogy elfogadott piszkos ajánlatokat, de ezt mindig is tagadta, és leginkább a rosszakaróinak tulajdonította az erről szóló pletykákat. Azt elismerte, hogy megkeresték egyszer egy tízmilliós ajánlattal, de hozzátette, innen tudta meg, hogy valóban léteznek olyan lányok, akik erre igent mondanak. Amikor arról kérdeztük, a mostani mezőnyben megállapítható-e, ki az, aki vállalna ilyet ismertségért és megélhetésért, azt mondta, szinte lehetetlen kiszúrni. „Annyira nem ismerem a lányokat, hogy tudjam, kit mi motivál, ki hogyan szeretne ebből hasznot húzni.”