A válogatás, majd a középdöntő után végre megtudhattuk, kik közül kerülhet ki Magyarország következő celebje. A zsűriben tizenegyen vannak, mind szakértő, állítólag ettől lesz majd izgalmas a gála. Metzker Viki is megtisztelte jelenlétével a sajtótájékoztatót, mondjuk, nem jótékonyságból, hanem mert ő lesz a szeptemberi Playboy címlaplánya.

A Playboy magazin egy sajtótájékoztatón mutatta be azt a tíz lányt, akik közül szeptember 23-án fogják kiemelni a 2010-es év playmate-jét. Radnai Péter, a magazin főszerkesztője nagyszabású gálát, és szakértő zsűrit ígért. Persze előtte arról is beszámolt, hogy Liptai Claudia nagy dobás volt, de nincsen minden bokorban egy ilyen hölgy, mert kicsi ez az ország. Hogy érzékeltesse, mennyire sikeres volt a liptais címlap, elmesélte, hogy minden utcára került darabot megvettek, így nekik is vadászniuk kell azt a számot, ha valakinek meg akarják mutatni.

Tíz nőre tizenegyfős zsűri jut

Nézegessen hölgyeket!

A döntősök bevonulása előtt Metzker Viktória számolt be a pulpituson arról, hogy mennyire megváltozott az élete, miután playmate lett. „Komolyabb, érettebb lettem és hajszínt is változtattam” – mondta, és mint láthattuk, nemcsak a szeptemberi címlapon volt barna, élőben sem szőke többé. Végül csak elárulta a főszerkesztő: Margaret Ann Dowling, Margl Dorka, Metzker Viktória, Nánási Pál, Boros István, Murányi Marcell, Kovács Áron, dr. Krasznai Zsolt, Pantl Péter, Gerse Gábor és ő maga lesz a szakérő. Persze arról nem volt hajlandó vallani, ki a kedvence, de azt elárulta, nagyjából mindenkinek van már liblingje, nekünk tippünk sincs, ki fogja nyerni. Ön szerint?