Takács Adrienn többet nyert Peti kacsójánál

2010.09.18. 08:27
A TV2 gasztro-randishow-jának eheti győztese, a 19 éves Takács Adrienn a kihívást kereste a műsorban, és meg is találta, hiszen idősebb lányokkal kellett megküzdenie Majkáért, akinek végül rá esett a választása. Takácsot az egykori valóságshow-hős lelke és barna szeme fogta meg, ám, hogy hosszú távon is elmerülhet-e Majka lélektükreiben, azt még nem tudja, egyelőre ugyanis csak telefonon tartja a kapcsolatot Majorossal. Az Édesnégyesnek persze negatív vonzatai is vannak, például a rossznyelvek, amik a műsorral megkezdték működésüket, és lépten-nyomon kritizálják Takács Adriennt.

Az ezen a héten adásba került Édesnégyes-részekben Majoros Péterért, vagyis Majkáért küzdöttek a nők, aki az utolsó adásban a 19 éves Takács Adriennt választotta győztesnek. A dunaújvárosi lánynak bejönnek az idősebb férfiak, így van a 31 éves Majoros Péterrel is, bár mint mondta, elsősorban a lelke ragadta magával. „Nagyon kellemesen csalódtam benne, és ami igazán megfogott benne, az az, hogy nem felejtette el, honnan jött, és megmutatta Magyarországnak, egy hétköznapi ember is felküzdheti magát a szamárlétrán” – sorolta az egykori valóságshow-hős pozitív tulajdonságait a győztes, aki több közhellyel is megajándékozott minket.

A belső fontosabb

„Nekem a belső sokkal fontosabb, nincs ideálom. Sokkal fontosabb, hogy tudjunk beszélgetni, jó humora legyen, és az sem árt, ha megbízható” – mondta Takács Adrienn, aki azért külső tulajdonságot is említett. „Mondtam is neki, hogy milyen csodálatos barna szeme van, ha sokáig nézi az ember, akkor elvész benne.” Nyéki Veronikával, Kozsó választottjával ellentétben Takács Adrienn nem azért jelentkezett a műsorba, mert már régóta szerette a férfit, akiért küzdenie kellett, hanem mert szereti a kihívásokat, szeret küzdeni és kíváncsi volt, le tudja-e győzni az idősebb versenyzőket.

A felvételek során a 19 éves győztes, akit szülei is támogattak a döntésében, meghúzta az erkölcsi határt, és csóknál többet nem engedett, így kizárt, hogy ő legyen annak a három lánynak az egyike, akiket Majka – állítólag –  megfektetett. „Petrussal és Zoéval is tartom a kapcsolatot, de róluk sem tudom, hogy lefeküdtek volna vele.” A forgatás során Takács nem tartott sok mindentől, csak a visszhangtól, de végül úgy döntött, nem foglalkozik ezzel, sőt, mindez arra ösztönözte, hogy megmutassa, nem egy olcsó lány. „Ez az egész nem arról szólt, hogy gyermeki rajongással hulla szerelmes lettem Petibe. Csak megismertem, majd meglátjuk, mi lesz. A barátaim végig támogattak, de azok, akik Dunaújvárosban nem igazán szeretnek vagy nem vagyok jóban velük, azok támadnak, amiért szerepeltem.”

Barátságokat is nyert

Takács Adrienn a múlt heti botrány után sem érzi cikinek, hogy részt vett a műsorban, hiszen nincsen takargatnivalója, és úgy érzi, ez egy olyan lehetőség, amit a helyében senki sem hagyott volna ki. Főleg, ha az a valaki éppúgy a médiában szeretne dolgozni, mint ő. „Ebben rengeteg lehetőség rejlett, amik akkor is ott lettek volna, ha nem én nyerek. Félreértés ne essék, nem az érdekkapcsolatok miatt vállaltam, de azt gondolom, ezzel nemcsak Peti kacsóját és egy egyiptomi utazást nyertem, hanem barátságokat is, amik számomra már most nagyon fontosak.”

Hetek teltek el az ezen a héten adásba került felvételek óta, ám Majka és Takács Adrienn között még nem szakadt meg a kapcsolat, igaz, még mindig csak ismerkednek. „Csak telefonon tudunk beszélni, mert most forgatja az Ezek megőrültek című műsort, ami miatt reggeltől estig dolgozik, de ha annak vége lesz, akkor végre személyesen is találkozhatunk” – számolt be a kapcsolattartás módjáról a 19 éves lány, aki bár a közelmúltban érettségizett, egyetemre csak jövőre szeretne menni. „Most halasztok egy évet, mert nyelvvizsgát szeretnék csinálni, és ha az megvan, akkor szeretnék egyetemre menni. Még nem tudom, mivel foglalkoznék, de szívesen elhelyezkednék a médiában vagy a turizmus-vendéglátásban.”