A húszéves Varga Balázs nemcsak a Jóban Rosszban sorozat színésznőjének jött be, de homoszexuális pasik tucatja élvezhette a róla készült pornófilmeket. A Velvethez eljuttatott fotókon a Testnevelési Egyetem hallgatója a kamera előtt elégíti ki magát, az anyag pedig egy melegeknek szóló honlapra került fel. Szabó Zsófi becsapva érzi magát, Varga pedig mindössze annyit nyilatkozott, hogy számára egyáltalán nem kínos a kialakult helyzet.

Ha épp nem foglalkozásukat nyíltan felvállaló pornósokkal pakolják tele a kereskedelmi csatornák műsorait, akkor szinte biztosan kiderül valamelyik szereplőről, hogy köze volt a felnőtt filmekhez. Legutóbb a Viasat3 Bár 2.0 valóságshow-jának óriásmellű lakójáról, Szalontai Ágiról derült ki, hogy majdnem mindent bevállalt a kamerák előtt, most pedig a TV2 egyik játékosa került kínos helyzetbe.

Az állógalléros Varga Balázs azért jelentkezett a csatorna Édesnégyes című műsorába, hogy elnyerje Szabó Zsófi kegyeit, na meg minden bizonnyal az ismeretség sem jött rosszul. Pedig a Testnevelési Egyetem hallgatójának arca (és minden egyéb testrésze) egyáltalán nem ismeretlen egy bizonyos körben: a Velvet birtokába jutott fotók és videók tanúsága szerint Varga homoszexuálisoknak készített szóló pornófilmek főszereplője volt. (Ez azt jelenti, hogy egyedül pózol és elégíti ki magát.)

„Igazi sportember, szereti az extrém sportokat, imád wakeboardozni. Tetszenek neki a hozzá hasonló temperamentumos hiperaktív lányok. Nagyon fél a szerelmi csalódástól, a visszautasítástól. Zsófi már régóta tetszik neki, mert őrülten csinos és bevállalós csajszi. Igényli a szeretet és ezt ő kész megadni neki” – szól az információ a 20 éves felszolgálóról, aki úgy tűnik, nemcsak a pasiknak jön be, hiszen Szabó Zsófi a műsor pénteki adásában végül őt választotta. Korábban már egy-két csók is elcsattant közte és a Jóban Rosszban című sorozat szereplője között.

Szabó Zsófit érzékenyen érintette az ügy, persze az kérdés, hogy saját lelkivilága, vagy karrierje miatt. Mindenesetre a színésznő nem kívánta túlragozni a történteket, a Velvetnek röviden és tömören nyilatkozott: "Én az Édesnégyesben végig magamat adtam, őszinte voltam a fiúkkal, és igyekeztem minden kérdésre - még a rázósabbakra is - válaszolni. Éppen ezért érint rosszul, hogy Balázs egy ilyen fontos dolgot nem mondott el nekem, és becsapva érzem magam" – magyarázta.

Varga Balázs nem kívánta kommentálni múltját, mindössze annyit reagált, számára egyáltalán nem ciki a kialakult helyzet. Az Édesnégyes versenyzőjének mindenféle testrészéről ide kattintva képeket láthat, vigyázat, a nagyfokú pénisztartalom miatt viszont a látvány csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánlott!