A Playmate-választás közönségdíjasa a novemberi Playboy címlaplánya. Egy autómosóban pózolt, és nagyon fázott, de most szerencsére nem lett beteg. Azt is bevallotta, kiskorától exhibicionista, és párszor elővette már a mellét nyilvános helyen, brahiból. Anyukája nem érti, miért mutogatja magát, de Lévai Adrienn tudja, és csinálja.

Lévai Adrienn pózol a novemberi Playboy címlapján, mert hát ő lett a közönségdíjas playmate, meg egyébként is ez a divat, ez a menetrend. „Egy autómosóban készültek a képek, pont egy hónapja csináltam egy ilyen sorozatot egy másik lapnak, csak akkor még nem volt ilyen hideg. Most iszonyatosan fáztam, még meleg víz sem volt. Ilyen körülmények közt gyorsabban dolgozik az ember, nem bohóckodik. Egy hete szintén egy nagyon hideg helyszínen fotóztak, vesegyulladást kaptam, ez benne van a pakliban, még a tüdőgyulladás is, de sok C-vitamint kell szedni, és akkor megússza az ember” – mondta Lévai közönségdíjas Adrienn, aki pár hete már nyilatkozott a Velvetnek arról, mit szeretne kezdeni az életével.

Címlapokon vagyok, tévé-, rádió- és médiaszerepléseim vannak

A celeblétre fókuszáló Lévait arról is megkérdeztük, milyen helyszínen érezné azt, hogy ki tud bontakozni, mire azt válaszolta, hogy ő valójában mindenhez tud alkalmazkodni. „Mondjuk vadállatok közt szívesen fotózkodnék, és közterületen is bevállalnék egy aktsorozatot – láttam ilyet külföldön -, továbbá nagy álmom egy zuhanyzós, natúrabb képsorozat, akár fekete-fehérben is.” Lévainak, miután a habok közt foghatott szivacsot, megváltozott az élete, egy perc nyugta sincs már, állandóan dolgozik. „Nagyon sok buliban részt kell vennem, minden hétvégén diszkókba megyünk.” Mint mondta, ott emberekkel találkozik, miközben a többi versenyzővel közösen promózzák Spigiboy legújabb művét, aminek a videóklipjében az összes 2010-es playmate szerepel. „Címlapokon vagyok, tévé-, rádió- és médiaszerepléseim vannak a Playboy kapcsán. Már hozzászoktam, csak kicsit unalmas, hogy mindenki azt kérdezi, mekkora a mellem.”

Lévai valójában nem nehezményezi, hogy a mellmérete a legfontosabb kérdés, hiszen tudja, bármilyen plasztikai beavatkozás érdekli a népet. „Anyámék persze ki vannak készülve, azt sem tudják, hogy Playboy címlapon leszek. Nem lakok otthon öt éve, és nem fogom elmondani nekik, mielőtt megjelenik, mert nem szeretném, hogy ezen kattogjanak. Nem tudnak beleszólni az életembe, kiskoromtól kezdve az csinálom, amit szeretnék. Van egy öcsém, neki van egy punkegyüttese, egy-két év és ő is a nyilvánosság előtt lesz. Anyám nem persze érti miért kell mutogatni magam. De én szeretek meztelenkedni, nem tehetek róla, ezt élvezem. Exhibicionista voltam mindig is, ötévesen már levetkőztem a belvárosban, mert nagyon éveztem, hogy megrökönyödnek rajta az emberek. Később poénból a Tescóban is kiraktam a melleimet, meg buszmegállóban is, és volt olyan, hogy egy étteremben csináltam ugyanezt. Már kezdek megváltozni, de mindig az lesz a fontos, hogy jól érezzem magam, mások véleménye pedig nem érdekel” – mondta Lévai, akinél színesebb folt nincs a világon.