A korábbi sajtóközleményből kihagyta, a sajtótájékoztatóra viszont meghívta az RTL Klub a Csillag születik első szériájának győztesét, Utasi Árpit. A csantavéri mesemondó pedig akarva-akaratlanul meghálálta ezt a csatornának, amikor elmondta, sohasem gondolta volna, hogy ilyen népszerű lesz, hogy jelenleg is jól alakul a karrierje, így az anyagi problémáik is mérséklődtek.

Utasi Árpit is meghívta az RTL Klub a Csillag születik 3 sajtótájékoztatójára, hogy kipiszkálják azt a porszemet a médiagépezetből, ami akkor került bele, amikor a csatorna a tehetségkutató harmadik szériáját hirdető sajtóközleményből kifelejtette a legelső győztest, a csantavéri mesemondót, viszont felsorolt tucatnyi, korábban kiesett versenyzőt, sőt, két koreográfust is. A 18 éves, elfeledett Utasi Árpi ennek ellenére megjelent a sajtóeseményen, az egyik, taxisként dolgozó szomszédja hozta Budapestre, majd vitte haza a Vajdaságba, Csantavérre.

Anyagilag is segíti az édesanyját

Bár a hírek szerint Utasi Árpinak csak eleinte ment jól a szekere, és már csak havonta 1-2 felkérése van, az első széria győztese nem látja ilyen borúsan a helyzetét. „Jól áll a karrierem, most járogatok fellépni, előző héten voltam a Művészetek Palotájában, meg Tordán is. A Vajdaságban is szoktak lenni fellépések, meg Magyarországon is” – mondta a mesemondó, aki úgy érzi, sokkal többet kapott a versenytől, mint remélni merte.

Utasi Árpi képekben

„Arra sem számítottam, hogy megnyerem, meg arra sem, hogy ilyen nagy lesz a népszerűségem” – nyilatkozta, majd leszögezte, nem igaz, hogy féltékeny vagy irigy Tabánira. Végül megerősítésképpen hozzátette: ő is ott volt az előző döntőn, és gratulált is az énekesnek. Utasi Árpitól azt is megtudtuk, hogy jelenleg nem a karrierjére, hanem az iskolára koncentrál, mezőgazdasági gépésztechnikusnak tanul.

„Segítek anyámnak is, mert nagyobb jószágaink is vannak. Bár erre inkább estefelé van időm, mert reggel 5:30-kor kelek, és a 6:20-as busszal megyek Topolyára” – sorolta a Velvetnek napirendjét Utasi Árpi, aki anyagilag is támogatja édesanyját. „Nagyon sokat tudok segíteni a fellépésekkel, mert ami pénzt kapok, azt mind oda szoktam adni anyámnak. Ha meg nekem kell valamire, akkor kérek tőle, úgyis egy családi kasszán élünk” – mondta a Csillag születik mesemondója, aki már csak azért sem érzi nagyon nyomorúságosnak az életüket, mert nincsenek napi megélhetési gondjaik.