Nem bánja Fekete Tünde, hogy mindössze négy nap után őt szavazták ki az Éden Hotelből, mert nem azért ment, hogy új barátokat vagy férfit szerezzen, hanem hogy magába szívhassa a kolumbiai levegőt, és megnyerje a huszonötmilliós főnyereményt. Azt is megtudtuk, hogy a leginkább az előző este kirakott Éden Danitól és a továbbra is játékban levő Ádámtól rázta a hideg, a viselkedésüket visszataszítónak találta. A lányokkal nem volt baja, később költözőként számított rá, hogy nem fogják kedvelni, ennek ellenére máig jóban van Éden Jenniferrel.

„Nem nagyon szeretnék közszereplő lenni, nem vágyom a címlapokra, és nem azért vettem részt a játékban, hogy aztán kiteregessem a magánéletemet” – kezdte a Velvetnek Fekete Tünde, az Éden Hotel csütörtöki kiesője. „Nem akartam pasizni és új barátokra sem vágytam. Az számított, hogy kijuthatok Kolumbiába, és esélyem lehet megszerezni a 25 milliós főnyereményt” – ezzel indokolta zárkózottságát a 28 éves menedzserasszisztens-modell, aki mindössze négy napig erősítette az Éden Hotel csapatát.

Éden Dani és Ádám visszataszítóan viselkedett

Miután teljesen elzárkózott a többiek közeledésétől, - egy kivétellel - nem tudott olyan játékost említeni, akiről pozitívan tudott volna beszámolni. A kivétellel, Éden Jenniferrel is csak a műsor után melegedtek össze, a forgatások alatt nem kerültek különösebben közel egymáshoz. A szerda esti kiesőről, Éden Daniról és Éden Ádámról csak negatívumokat tudott sorolni, mint mondta, egyedül tőlük rázta a hideg, de tőlük nagyon. „Szerintem ők nagyon arrogáns, visszataszító viselkedést tanúsítottak, úgyhogy őket kifejezetten utáltam, pedig én elég jól ki szoktam jönni mindenkivel, mindegy, hogy fiatal, idős, lány vagy fiú, de velük, azt hiszem, nem voltam egy szinten” – magyarázta.

Bár a versenyzőket nem tartja sokra, a stábtagok közül többekről is nagyon pozitívan nyilatkozott. „Közülük több olyan embert ismertem meg, akit nagyon értékesnek tartok. Amellett, hogy kijuthattam Kolumbiába, ez volt az egyetlen pozitív dolog a versenyben: hogy találkozhattam olyanokkal, akik nagyon keményen dolgoztak azért, hogy ez a műsor összeálljon. Ezt jobban értékeltem, mint magát a játékot” – mondta a Velvetnek Fekete Tünde, akit már játékostársai puszta léte is zavart.

Nem voltak elég érettek hozzá

„Úgy gondoltam, hogy sem korban, sem tapasztalatban nem állunk egy szinten. Én már 28 éves vagyok, és felépítettem magamnak egy biztos egzisztenciát, elvégeztem az egyetemet, munkát találtam Pesten, aztán albérletbe költöztem. Keményen megdolgoztam, nagyon sokat tanultam ezekért, de megérte. Ez az oka annak, hogy úgy gondoltam, nem elég érettek az én gondolkodásomhoz.”

Tekintve az előzményeket, a magát határozott, céltudatos nőként definiáló menedzserasszisztenst nem lepte meg, hogy a játékosok kivetették maguk közül. Azt sem bánja, hogy nem volt nyitottabb, mert a célját, hogy kijusson Kolumbiába, elérte. „Nagyon tetszett az állandó napsütés, a jókedv, az emberek nyugalma, csönd, a béke, a gyönyörű táj. Kicsit megriadtam a tornádótól, ami közeledett az első napokban, akkor nagyon vágyódtam haza, de a környezet kárpótolt” – idézte fel a kolumbiai napokat.

A játékba nem menne vissza, Kolumbiába viszont bármikor visszatérne, persze, csak miután letudta Brazíliát, az Egyesült Államokat és Thaiföldet, ezekre a helyekre ugyanis, hiába modellkedik, még nem juthatott el. „Európa országait már végigjártam, de ezeken a helyeken még nem voltam. A nyeremény egy részét biztosan erre költöttem volna, a másik részét meg a szüleimre.”