Galgóczi Éden Nikolett még most is szégyelli magát, amiért az alkohol kihozta belőle az állatot, és az első este lehomokosgecizte Éden Gábort, de változtatni már nem tud ezen. Az adásokat visszanézve Éden Gábor a legszimpatikusabb a számára, mert a többiekkel ellentétben ő legalább őszinte volt vele, és nem kurvázta le a háta mögött azért, mert sztriptíztáncol. Éden Nikol egyébként a Való világ 4-ben is kiköthetett volna, de végül nem ment el a válogatásra, mert Kolumbia jobban vonzotta.

Mindössze három napot töltött az Éden Hotelben a 24 éves Galgóczi Nikolett, vagyis Éden Nikol, aki már rögtön az első este bemutatkozott: előbb lehomokosgecizte Éden Gábort, majd bepróbálkozott Ádámnál, Levinél és Kristófnál, de a fiúk közül csak a hányóbajnok értékelte a nyomulását. Az adásokat visszanézve persze nagyon szégyelli magát a viselkedéséért, főleg, hogy a szülei ereiben is megfagyott a vér, de mint mondta, bármennyire is szeretne, már nem tud változtatni ezen. „Gábor egész nap élcelődött, beszólogatott, és estére, az ital hatására ez csak tovább fokozódott, én pedig meguntam, és visszaszóltam. Sajnos, elég erősre sikerült, mert addigra már nagyon berúgtam” – magyarázta a Velvetnek a sztripper, aki egyáltalán nem számított arra, hogy csak ennyi időt tölthet a műsorban.

A fiúk ellenségesek voltak

„Szandra és én azt kaptuk feladatnak, hogy szerezzük meg egy-egy pasi alsónadrágját, de persze nem úgy, hogy elkérjük tőle, hanem olyan helyzetbe kellett kerülni. Miután az előző nap nagyon berúgtam, másnap már nem mertem inni, mert nem akartam újra leégetni magam, inkább meghúztam magam. Nem akartam kínos szituációba kerülni, és nem is tulajdonítottam jelentőséget ennek a feladatnak, mert nem tudtam, hogy ki lehet vele esni” – mondta Éden Nikol, aki nagyon felbosszantotta magát azon, hogy Niki és Kata a háta mögött lekurvázta. „Amikor megérkeztünk, az egész társaság furának tűnt. A fiúk ellenségesek voltak, a lányok egy kicsit kedvesebbek, de mint kiderült, ez csak taktika volt a részükről. És elég kemény jelzőkkel illettek bennünket, pedig szerintem ők sem voltak különbek.”

Azért, mert sztriptízel, még nem kurva

A sztripper nem akarta – vagyis akarta, de tudta, hogy nem fogja - megnyerni a 25 milliós főnyereményt, és különösebben hírnévre sem vágyott, mindössze azért jelentkezett, mert jó bulinak gondolta. Mehetett volna a Való világ 4-be is, de végül az Éden Hotelre voksolt, mert hát azt mégiscsak Kolumbiában forgatták.

„Jelentkeztem a Való világba is, vissza is hívtak, de nem mentem a válogatóra, mert nem bírtam volna a bezártságot. Utólag egyébként nagyon örülök, hogy így alakult, mert engem szétszedtek volna, azt pedig hosszú távon nem bírnám, ha csak rosszat olvasnék magamról” -  mondta, majd leszögezte, a valóságshow-sdi nem neki való. A sztriptíz viszont igent, ezért is foglalkozik ezzel 18 éves kora óta, pornót viszont nem vállal, magyarázta, és hozzátette, azért, mert ez a munkája, még nem kurva, ezt csak a buta emberek gondolják.

„Az a helyzet, hogy a férfiak ezt nem nagyon tolerálják, elég nehéz így párt találni” – mondta később, majd kiegészítésként megjegyezte, jelenleg nem is vágyik párkapcsolatra. „Én most így jól vagyok, keresek egy bizonyos összeget, amivel jól elvagyok. Majd ha lesz olyan, akiért érdemes abbahagyni, akkor abbahagyom” – jegyezte meg.