Rácz Bélát, azaz a Való Világ4 kilencedik párbaján kiesett VV Bécit egész nap próbálta a Velvet elérni a telefonos interjúhoz, azonban amikor éppen nem élő műsorban vagy forgatáson volt, akkor egy csapat gyerek miatt nem lehetett vele beszélni. A gyerekek csak miatta szálltak le a buszról, majd megrohanták a valóságshow-hőst. Így amikor végre elértük, akkor visítozó gyerekeket hallhattunk a háttérben. Újból próbálkoztunk, végül csak összejött a beszélgetés.

Mit szólsz a népszerűséghez, például ahhoz, amit most átéltél a busznyi gyereksereggel?

Megmondom őszintén, nem vártam semmit, csodaszép dolog volt, hogy a gyerekek miattam szálltak le a buszról, bár majdnem elütötte őket az autó, szóltam is, hogy ne fussatok. Aztán bejöttek a stúdióba, nagyon aranyos voltak.

Azt mondtad, nem vártál semmit. Ez biztos így van?

Bent a villában nem tudni ezt, hogy ilyen lehet. Sokszor elfelejted a céljaidat, ezért szokta Alek is mondani, hogy a céljaidat feladod. Hiába mondják, hogy ezt a műsort kétmillióan nézik, és tudod mennyi kétmillió, kérdezték. Nem, honnan tudnám, nem volt előttem kétmillió ember. Valahol sejtettem, hogy ez van, de hogy ennyire, ez hihetetlen.

Mihez kezdesz az ismertségeddel?

Zenélni szeretnék, ez a fő célom, ezt egybekötni a tánccal, a kellemest a hasznossal. Olyan dologgal szeretnék előrukkolni, ami remélem, hogy mindenkinek tetszeni fog. Bármit szívesen csinálok, ami közel áll hozzám, és maximálisan tudom csinálni, pornózni nem fogok.

Tudtál arról, hogy Gigi és Jerzy szexeltek a villában?

Nem tudtam, de nem is néztem meg. Nem sejtettem, hogy mit csinálnak. Felnőtt nő a húgom és Jerzy is, ők nagyon jól tudják, hogy mit akarnak. Ez a saját egyéni döntésük, én úgy gondolom, hogy ebbe nem lehet beleszólni. Miért foglalkozzak azzal, hogy te figyelj, ne szexeljél vele. Ha bent lett volna a barátnőm velem...

Amióta kijöttél a Villából, találkoztál Gigivel?

Körülbelül 5 percet, ha láttam, és 7 percet telefonáltam vele.

Elmondta a fétisfilmes ügyet?

A riporterektől tudtam meg, hogy kiderültek Gigi fétisfilmjei. Most ehhez mit mondjak? Egyáltalán nem vetkőzött ki magából, azt se tudom, mit jelent az, hogy fétis. Úgy gondolom, hogy ez ugyanolyan volt, mint a többi modelles dolog. Nem vetkőzött meztelenre.

Láttad a képeket a filmekből?

Nem láttam a képeket, meg sem néztem azokat, tudtam arról, hogy mit csinál. Mi mindent megbeszélünk, ő modellkedik, táncol, divatbemutatózik, nagyon kreatív lány, mindenben feltalálja magát. Nem pornózott, és nem dugták meg.

Van olyan kép, amin fel van akasztva, be van tömve a szája és véres kard lóg ki a testéből...

Színészkedni mindenki színészkedik, kit mondjak, például Stohl András, ő is színész, eljátszhat bármit. Most a húgom hogy felakasztotta magát, miért ne színészkedhetne? Mi baj van ezzel? Nekem mondanák, hogy egy műsort csináljak, hogy mondjuk le kell feküdnöm a földre és majd rám tapos valaki, akkor lefekszem a földre és rám tapos valaki. Eljátszom.

Rólad is kering a neten fotó, amin egy fegyverrel a kezedben állsz. Ezt hogy sikerült összehozni?

Tudom igen, egy retardált légpisztollyal állok, már mindenki ezt kérdezi tőlem. Ez a sztori még jóval a VV előtt megvolt, fent volt a napiszaron, a kurucinfon. Még be se mentem a Villába, azt sem tudtam, hogy lesz ValóVilág. Röhögtem ezen az egészen, arról szólt, hogy egy retardált légpisztoly volt a kezemben, ez nem fegyver. A húgom fényképezett le
ezzel, mivel az elején úgy kezdtem reppelni, hogy próbáltam képviselni a Ganxsta Zolee stílust vagy a Dopemant, azaz azt, amit itthon akkoriban a nagy sztárok csináltak. A húgom készített egy fotót, amit az albumomba akartam rakni, hogy milyen vagány lesz. Nem én tettem ki a netre. Az egyik barátomnak, Ricónak megtetszett, és ő felrakta a saját facebook oldalára, ez lett belőle. Én ennek örülök.

A barátnőd azt nyilatkozta, ha kijössz a Villából, hozzád megy feleségül. Elveszed?

Először még le kell tisztázódnia mindennek. Iszonyatosan szeretjük egymást, de senki nem volt még ebben a helyzetben, amiben most ő vagy én. Át akarom látni a dolgokat. Az első cél az az lesz, hogy összeköltözünk, az biztos. Éltünk már együtt nálunk, de egy szobában
lakom a húgommal, és Adri is ott volt nálunk. A házasság is biztos, hogy el fog jönni, de én jobban szeretnék gyereket.

Az interneten rengeteg klipet, stúdióban felvett számodat látni, ezek sok pénzbe kerülhettek. A Villában többször is mondtátok, hogy nehéz anyagi körülmények között nőttetek fel, ez így kicsit ellentmondásos. Hogy van ez?

Én nem akarok panaszkodni. Igaz, hogy 26 éves vagyok és gyerekkorom óta a szüleimmel egy albérletben élek, de attól függetlenül mindig, mindent megtettem azért, hogy tisztességes úton a pénzemet megkeressem. Kőműveskedtem, szobafestősködtem, lapátoltam, szenet hordtam, én mindent csináltam, amit tudtam. Próbáltam a tehetségembe,
az ambíciómba fektetni a pénzt, soha nem herdáltam el. Nem az a fajta vagyok. Minden, amit csináltam, azért megdolgoztam.

Hogy kerültél Bereczky Zoltán klipjébe?

Gyerekkoromban három sráccal együtt kezdtünk táncolni, az egyikük édesanyja menedzsert játszott, mondta, hogy menjünk el a Zoltán Erika táncstúdióba. Aztán kijártam a szakmát, ma már nagyon régóta tánctanár vagyok.

Sokan úgy vélik, összeesküvés áldozata lettél, azért estél ki...

Én nem így gondolom. Van egy meglátásom, hogy annyira be voltunk hirdetve a Villában, bent is és kint is, hogy Alekosz és én vagyunk a potenciális nyertesek, hogy lehetséges, hogy a szavazótábor legyintett egyet, hogy a Béci biztos visszamegy. Lehet, hogy el is felejtettek szavazni. A két potenciális nyertes mellett egy harmadik besétált. Aki Jerzy volt, sok sikert kívánok neki.

Volt bárkivel őszinte kapcsolatod a Villában?

Igen, a húgommal. A Lacival is mindent megbeszéltem, amikor a Gombi bent volt a vége felé, vele is. Iszonyatosan szerettem Leonidaszt, Ginát és Kristófot is. Ők azok, akik közelebb álltak hozzám, és a kicsi lány [VV Zsófi – a szerk.] is persze. Ők azok, akikben bíztam. Leonidasszal találkoztam, őt nagyon szeretem, vártam már, hogy lássam, mindig kiállt mellettem.

Olivérrel hogy állsz most, ő nagy riválisod volt bent...

Semmi, aranyos. Büszke vagyok rá, gratulálok neki, remélem az én karrierem is ilyen jól fog alakulni, mint ahogy az övé.