Az Éden Hotel legaktívabb szereplőjével találkoztunk, aki kavart Szandrával is, és Nikivel is. Alexa Krisztiánról megtudtuk, hogy játszik hangszeren, focizott, és csak később kezdett a tánccal foglalkozni. A vecsési József Attila Művelődési házban, nem sokkal a táncórája után beavatta a Velvetet a csajozás művészetébe: hallhatunk Nagy Elméleteket, és Nagy Számokat is.

Ember és Szakma

A vecsési József Attila Művelődési ház termében Éden Krisztián tanítgatja táncolni a tizenhat-tizenhét éves lányokat. Megmutatja a koreográfiát, segít mindenkinek, hogyan tartsa a kezét, hogyan mozogjon. Miközben a lányok táncolnak, Krisztián folyamatosan számol, ha valami hibát lát, leállítja a zenét, és megmutatja még egyszer. Mint megtudtuk, hét éve alapította a tánciskoláját. Előtte szintén hét éven keresztül tanult táncolni, még korábban focizott, és hangszeren is tud játszani. Eredetileg futballistának készült, szerepelt a Megasztárok tánckarában, és ő Josh és Jutta koreográfusa is.

A lázasan gyakorló tizenhat éves Dzsenifer anyja a Velvetnek elmondta, hogy lánya két éve látogatja az órákat, és nagyon élvezi őket. Egy káposztafesztiválon látták Éden Krisztián egyik fellépését, ott megtetszettek Dzsenifernek a mozdulatok, aztán jelentkeztek is. A kislány megszeppenve beszélt arról, hogy az edzések után mindig fáradtan megy haza. "Alig várja, hogy újra jöhessen" – tették hozzá gyorsan a szülei. Egy másik anyuka szerint Krisztiánnak hatalmas szíve van, és ennek megfelelően tanítja a gyerekeket. Nagyon pozitív a hozzáállása.

Az óra után három idősebb lány maradt a táncteremben, mindhárman táncolnak, de nem a vecsési, hanem a lőrinci művelődési házban, ahol szintén Éden Krisztián tartja az órákat. "Nincs még egy olyan ember Magyarországon, aki úgy tudná tanítani a táncot, mint ő" – fényezik a tanárukat. "A hozzáállása és céltudatossága kiemelkedő, csak a táncra és a táncosaira koncentrál" – mondta Hamberger Barbi. "Ahogy ki tudja fejezni magát, az olyan földön kívüli, de nem akarom tovább dicsérni" – tette hozzá. Emellett jó pasinak is tartják, de a fenekébe azért nem harapnának bele, legalábbis csak vonakodva.

Műsor és Elmélet

"A csajozás nagyon fontos, én is benne voltam minden csibészségben, mint bárki más. Olyan fiúgyerek nem létezik, aki ne ezt csinálná" – mondta Krisztián. "Nyilván tizenhat éves korom előttről beszélek, átvertem minden nőt. Ez így idézőjeles átverés. Aztán megállapodtam hét évre. Amikor kisebb szakítások voltak, azért félre-félreléptem, és most, kábé két éve, megint visszajött a tizenhat éves énem" – magyarázta az Éden Hotel legsikeresebb csajozója. "Megint az van, hogy nem tudok megállapodni. A legfontosabb az, hogy az Éden Hotelben azt tudtam használni, amit a tánctól kaptam."

Amióta emberekkel foglalkozik, kicsit megtanulta manipulálni őket, hogy azt érezze a másik, igazából ő akarja a dolgokat. A Kolumbiában töltött három hetet nagyon élvezte, elvégre nem minden nap jut el oda az ember. "Egy próbatételnek tökéletes volt. Önmagamat tudtam adni. Kicsit ugyan féltem, hogy amikor visszanézem az adást, nagyon sok olyan dolgot látok majd, ami engem zavar, vagy nem tetszem magamnak. A szakmámban nagyon fontos, hogy nem mutattam a proli oldalamat, hiszen nincs" – nevetett. Azt is tudja, miért esett ki: mert eltaktikázta magát. "Minden focimeccset meg lehet nyerni a fotelből" – foglalta össze.

Műsor és Gyakorlat

A műsorban Krisztián kavart a legtöbbet a lányokkal. Szandra őt elégítette ki, és Nikivel is ő bohóckodott. Éden Krisztián szerint Szandra nem valami intelligens közegből érkezett. Nem buta lány, csak egyszerű. "Nagyon fiatal még, de hatalmas egóval rendelkezik, és egy tízes skálán a külseje maximum négyes. Csak azért, mert éppen nem esnek el tőle az utcán, hogy húde csúnya vagy" – értékelte a lányt. " Egyszer büntetésből azt kaptam, hogy ugyan menjek fel Szandrához egy éjszakára és beszélgessünk. Akkor én azt gondoltam, hogy jó, hát odaadom magam, belecsücsülhet egy tíz percre. Ez pont így történt" – mesélte az éjszakai kalandról.

Szandra állítólag kérte, hogy Krisztián is csináljon valamit, például csókolózzanak. "Én mondtam, hogy nem csókolózom. Ehhez azért valamit kell, hogy érezzek. Vagy nagyon jó csajnak kell lennie. Niki nagyon jó csaj, nagyon szép szája volt, persze, hogy csókolóztam vele. Azért rá kíváncsi voltam" – mondta Kriszttán, aki egyébként válogatósnak tartja magát. Aztán megosztotta a Velvettel, hogy körülbelül 250 gyönyörű, tíz per tízes lánnyal kavart eddig – de ez kevés –, és ez nem zárja ki, hogy ne lett volna ugyanennyi nyolcas is. "Ha csak csókig, meg pettingig jutottunk el, akkor is voltunk már együtt."

Éden Krisztiánnak nagyon fontos, hogy egy lány szép és intelligens legyen, és hogy kizárólag egy embert szeressen, aki nyilván ő. Ahogy említette, a pörgés mellett fontos lenne, hogy legyen mellette valaki, aki egy kicsit ápolgatja a lelkét. "Nem vagyok lelkizős, de tudjuk, hogy a férfiak csak eljátsszák, hogy nekik nem kell segítség, de azért mindig megkapják ezt otthon" – vélte. Most is van olyan lány, aki szóba jöhet, de mint mondta, a kapcsolatuk még nagyon sok mindenen múlik.