Tökéletesen tudtam hozni a jégkirálynő szerepét, mivel már régóta nem volt senkim – helyezte el magát a Viasat3 játékban Barna Kriszta, az Éden Hotel egyik eheti kiesője, aki már a párválasztó előtti napon érezte, hogy mennie kell, ezért nem kapott sokkot, amikor közölték, ő távozik. A műsorra pozitívan emlékszik, nagyon sokat tanult belőle, például azt, hogy mindenkit olyannak kell elfogadni, amilyen. Az elbukott nyereményt sajnálja, jól jött volna neki a pénz, a forgatás előtt ugyanis nem volt munkája. Azt viszont nem bánja, hogy a cél érdekében nem vetette be a testét.

„Már régóta gondolkoztam azon, hogy kipróbálnám magam egy valóságshow-ban, mert érdekesnek találtam, és meg akartam mérettetni magam. Aztán jött a lehetőség, amivel ráadásul Kolumbiába is eljuthattam, és mivel nem volt se barátom, se munkám, úgy éreztem, nincs vesztenivalóm” – magyarázta jelentkezésének okait a Velvetnek Barna Kriszta, az Éden Hotel egyik eheti kiesője. Adatlapja szerint újságíróként dolgozik, de mint mondta, ez már a múlté, csak belekóstolt ebbe a területbe. Lehetősége mindenesetre lenne rá, mert a műsor kezdete óta többen is felajánlották, dolgozzon náluk külsős munkatársként. Ő viszont köszönte, és elutasította a megkereséseket, mert most egy budapesti rádiónál dolgozik, ahol jól érzi magát, de azért majd egyszer, ha ez változik, szívesen tévézne is.

Tudta, hogy a csütörtöki az utolsó napja

Éden Kriszta a csütörtöki párválasztón esett ki, amire egészen szerdáig nem számított. „Amikor Szandra védettséget kapott, tudtam, haza fogok menni, mert már korábban is mondta, hogy nem vagyok szimpatikus neki” – mondta. „A párválasztó napját végig úgy éltem meg, hogy utoljára látom a tengert, utoljára mosom a fogam, utoljára reggelizek a barátaimmal. Száz százalékig számítottam rá, hogy én leszek az, aztán amikor már ott álltam, csak utolért ez a dolog, nem is sírtam, nyugalommal fogadtam a hírt.”

Bár a felhozatal meglehetősen gyakran változott, a fiúk közül végig Dani pártján állt, merthogy ő tetszett neki a leginkább. Persze, hiába, Éden Dani azt is teljesen semlegesen fogadta, hogy Kriszta hazamegy. „Nem haragszom, persze, nem esett jól, de megértem. Ő játszani jött, nyerni, nem azért, hogy megtalálja a lelki társát” – bocsátott meg hangosan Kriszta, aki többekkel máig is tartja a kapcsolatot. Szandra nincs közöttük.

„Mindenkivel megpróbáltam megtalálni a közös hangot, szerintem ez nagyrészt sikerült is. Akivel az életben nem szívesen találkozom, az Szandra, nem igazán értjük meg egymást, és a csapongása – hol sír, hol nevet, egyszer szövetséget ajánl, másszor meg hátba támad – tőlem távol áll.” Ennyire közel sem zavarta Szandra szexen alapuló taktikája, mint mondta, erre lehetett számítani. „Persze, nem volt túl kellemes, főleg, hogy a fiúk ezt általában megkajálták. Ez egy ilyen játék, nem véletlenül volt ott. Ha én nem csinálom, akkor másnak kell, ettől lesz érdekes a show.”

Sokat tanult a műsorból

Barna Kriszta márpedig eldöntötte, ő nem lovagolja be magát a döntőbe, merthogy az intim pillanatok csak rá és az aktuális pasijára tartoznak, nem a nézőkre. „Már régóta nem volt kapcsolatom, így tökéletesen tudtam hozni a jégkirálynő szerepét, nem esett nehezemre.” A hosszú szünetet azóta pótolta, két hónappal ezelőtt ugyanis megismerkedett egy fiúval, akivel megtalálta a boldogságot.

Barna Kriszta még hozzátette: sokat tanult a műsornak köszönhetően. „Tudtam ezt már korábbról is, de ott nagyon kidomborodott, hogy csak úgy lehet együtt élni békésen, ha elfogadod a többieket olyannak, amilyenek. Ezt sikerült a legmélyebben elsajátítanom. Talán egy kicsit kevésbé vagyok naiv, és talán határozottabban tudok fellépni más emberekkel szemben” – sorolta.