Alekosz 164 napot töltött a villában szex nélkül, majd elindult a menyasszonykereső műsora, és azóta sem szexelt. A Velvet számításai szerint körülbelül 183 napja nem fektetett meg egy nőt sem Nagy Alekosz. Felmerül a kérdés, vajon stratégiából nem dug, vagy azért, mert fél a nőktől? Esetleg ronda nőkkel van körülvéve és egyik sem ínyére való? Szavazzon!

A görög szexisten, a hellén hős, a szexkiborg, ilyen és még ennél is cifrább jelzőkkel illették a VV4 és az Alekosz menyasszonyt keres műsorvezetői illetve a rajongók Alekoszt, alaptalanul. Alekosz ugyanis a Velvet számításai szerint 183 napja nem dugott, emiatt nyilván a kezére szorítkozott. Fennáll még annak a lehetősége, hogy valakit megfektetett, de mindez nem került adásba, így ebből kiindulva feszegetjük a kérdést, vajon miért nem dug Alekosz.

A szexológus szerint egyáltalán nem egészséges, ha az ember visszafojtja magát, és amikor tehetné, nem él nemi életet. Ehhez hozzá kell tenni, hogy átlagosan tizenöt percenként gondol az ember a szexre a szakértők szerint. Nézzük sorban. Alekosz beköltözött a ValóVilág 4 villájába, ahol ott volt Tordas Ildi, akivel már egyszer randizott, a melleivel haknizó Szandika, akivel volt is valami meg nem is, Kócos Éva, aki a legjobb barátja lett, és egyikükkel sem feküdt le. Alekosz megdughatta volna Szandikát, aki az aktusnak egyáltalán nem nevezhető dörzsölődés alatt kiröhögte Alekoszt. Ha kicsit kedvesebb VV Évával, valószínűleg őt is megkaphatta volna, igaz, mivel VV Éva nagyon érzelmes, ehhez sokkal jobban oda kellett volna tennie magát. Tordas Ildi begondolkodott azon, hogy lefekszik Alekosszal, elvégre már randiztak a villán kívül, és ha beadja a derekát, talán tovább is bentmaradhatott volna. Ebből a szermpontból nem nagy kár, hogy nem szexeltek.

Stratégia is lehet az ok

Alekosz udvarlása kimerül annyiban, hogy hót részegen annyit mond egy számára vonzó nőnek, gyere dugjunk. Nincs nő, aki ezt ne röhögné ki - lehet, hogy a pisiszexes Barbara, meg a többi luvnya az Alekosz menyasszonyt keres műsorban ettől is csak szerelmesebb lenne, de maradjunk annyiban, hogy épeszű nő nem jelentkezik ilyen műsorba. Azonban Alekosz pont a provokáló, inkább elutasításra hajtó udvarlása miatt lett ennyire népszerű, a többség jót szórakozik a görögön. Ebből kiindulva az egyik válasz az lehet, hogy Alekosz direkt nem fektet meg egy nőt sem, csak részegen odamond valamit, megkerget valakit, valaki mellébújik, de soha nem nyúl a nők bugyijába. Ha Ön szerint Alekosz pusztán jó stratéga, és a népszerűsége miatt nem dug meg egy nőt sem, akkor sem, amikor tehetné, szavazzon erre.

Alekosz nem mer szexelni

Alekosz csókolózik a nőivel, fogdossa őket, nyalogatja is némelyiket, de valójában nem meri odatenni a kezét, ahova kell, azaz nem nyúl a bugyiba. Mivel Szandikával sem tudott mit kezdeni, holott az felkínálta magát, felmerül, hogy talán nincs elég önbizalma a szexhez. Ha komolyabbra fordul a dolog, teszetosza, csókolózni egy dolog, de amikor pettingelni kellene, szinte lefagy. Apja szerint Alekosz nem impotens, és ezt el is hihetjük, mivel volt már nője. Mivel volt már menyasszonya a celebbé válása előtt, Tünde, akivel négy évig élt, ezért értethetetlen, miért nem képes továbblépni és szexelni valakivel. Szóval volt már nője, csinált már ilyet, de mégis néha úgy tűnik, mintha megijedne a helyzettől. Egy Anna nevű nő szerint Alekosz félénk és nem mer szexelni. "Alek egy félénk fiú, aki a legkevésbé a szexért van oda, sokkal inkább abban leli örömét, hogy csapja a szelet a lányoknak" – nyilatkozta.

Ronda nőkkel van körülvéve

Miért nem dug Alekosz?

Az is meglehet, hogy a 164 napot a villában töltött Alekosznak esze ágában sincs bármelyik nővel is lefeküdni a műsor ideje alatt, és nem stratégiából, hanem mert igazán egyik nő sem tetszik neki. Vagyis ahogy ő mondja, egyik sincs hatással a bioritmusára. Tény, ami tény, az arajelöltek többsége oszloplábú asszony, akikből hiányzik a női báj és finomság – legalábbis a műsorban ezt látni. Ha Ön szerint Alekosz azért nem dug, mert ronda nőkkel van körülvéve, szavazzon arra. Ha úgy véli, Alekosz pusztán stratégia miatt nem fektet meg senkit, szavazzon arra. De ha úgy véli, hogy Alekosz azért nem csinálja, mert fél a nőktől, szavazzon erre a válaszra.