Eddig sem voltam normális, és most sem vagyok az - közölte a Velvettel VV Gigi, aki énekelni tanul, jógázna és három szakot végez egyszerre. Annyira azonban nem őrült, hogy elfogadja a grátisz melleket, amelyeket az őt hívogató plasztikai sebészek ajánlanak.

Rácz VV Gigi Ildikó, a Való világ 4 testvérpárjának lány tagját állandóan ajánlatokkal hívogatják a plasztikai sebészek. Mint azt a Velvetnek kifejtette, már nincs naponta címlapon, - Baukó VV Éváról például  "több zs-kategóriás dolgot rángatnak elő" az újságok -, de róla nemigen van mit, legfeljebb leírják, hogy meg akarja műttetni magát. Pedig nem. "Nem tudom, honnan szedik, de az igaz, hogy a sebészek elég sűrűn hívogatnak, hogy csináljunk egy mellet. Jó, lehet, hogy nincs akkora, de azért... Múlt héten hárman hívtak fel ezzel, és mindig elkeserednek, amikor mondom, hogy kösz, nem. Most már csak azért sem."

Kihallgatták a luxusprosti-botrányban

A Nemzeti Nyomozóiroda Ráczot is kihallgatta a luxusprostituált-botrány kapcsán, amely miatt június 23-án  három magyar állampolgárt vettek őrizetbe. K. Zoltánt, P. Szilviát és Sz. Vivient azzal gyanúsítják, hogy 2009 óta rendszeresen közvetítettek hazai szépségversenyzőket és modelleket afrikai, ázsiai és távol-keleti országokba szexmunkára. A Blikknek Rácz elmondta: egy külföldi utazása kapcsán hívták be, és arról kérdezték, mit csinált ott. Leszögezte: sosem járt Dubajban, ám ennél többet nem árult el.

Implantátumot tehát nem szerzett az utóbbi bő fél évben, de változatlanul úgy érzi, hogy jövedelmező a felfokozott pörgésben élni. "Le tudtam fektetni azokat az alappilléreket, amik alapján el tudtam indulni egy olyan úton, hogy meg tudjam alapozni a jövőmet. Hogy a médiában vagy azon kívül, az igazából rajtam áll. Valamit mindenesetre csinálni kell, olyan nincs, hogy vagyunk, és kész. Valamit le kell tenni az asztalra" - hangsúlyozta programját, amelynek keretében tényleg mindent csinál egyszerre.

Ha elrontja, nagyot szív

Elmondása szerint az utóbbi időben volt műsorvezető, most kezdett énekelni tanulni - majd kiderül, lesz-e belőle valami -, már repülőjegye is van Indiába, és az is lehet, hogy lesz egy jógaközpontja. "Rengeteg dolog van, amire soha nem gondoltam volna, és most összejön. De ha egy kis gikszert is viszek abba, ami most történik velem, akkor azzal nagyon nagyot tudok szívni. Bécinek és nekem az a szerencsénk, hogy itt van a tánc, én nem esem kétségbe anyagilag, meg sehogy sem." Ha nem válik be a tánciskola, még mindig tud modellkedni, de mint megjegyezte, fogalma sincs arról, hogy a többiek mit kezdenek magukkal.

"Most kijött a playboyos anyagom, rengeteg felkérést kapok fotózásra, és szerencsére modellkedésre, több termék arcának is felkértek. Vannak külsős műsorvezetéseim is, gyerekműsorok, amit nagyon szeretek, szeptembertől indul Bécivel a tánciskola, meg hát ott van a jóga is, a nagy szerelem." Akinek ez nem elég, azt vigasztalhatja a tudat, hogy Rácz egyszerre három szakra jár, unatkozni tehát nem fog egy darabig. A Budapesti Gazdasági Főiskolán pénzügyet-számvitelt, Pécsett pedig magyart és pszichológiát tanul, legalábbis ezt mondta. A BGF-en biztosan végezni fog, a bölcsészkart viszont lehet, hogy médiára cseréli, mert úgy érzi: ha a médiában marad, akkor muszáj még képeznie magát, hiába az eddig szerzett tapasztalat.

"Az élet be fog igazolni engem"

"Eddig sem voltam normális, és most sem vagyok az, néha túlterhelem magamat, és eljön az a pont - mint ma is - hogy kész, össze fogok esni, és végem van." Úgy látja azonban, most van itt a lehetőség, úgyhogy muszáj mindezzel foglalkoznia - például azért is, mert mindjárt itt a VV5, és akkor nyilván annak a szereplőit fogják felkapni, róluk szól majd a média.

"Ha most nem alapozom meg, amit szeretnék csinálni, akkor soha nem fogom tudni. Ezt az egy-két évet így lenyomom, és aztán meglesz az, amiért az egészet csináltam. Az élet be fog igazolni engem, megleszek a saját kis lakásomban, a saját kis autómmal, és azt fogom mondani, hogy megérte ez a néhány év, hogy az életem és mindenem kint van az újságokon."