A nem-modell-énekesnő zenei karrierjén nem dobott, hogy találkozott David Guettával, eddig is volt fellépése minden hétvégén. Ő nem keveredett gyanúba a luxusprosti-botrányban, és nem is zavarja a téma, sőt örül neki, hogy végre kiderül, ki vállal erotikus munkát és ki nem. A nyáron focista pasijával tölti minden idejét, persze sokkal kevesebbet, mint szeretne.

A Balaton Sound legjobb nője csak egy napig fesztiválozott, akkor is csak azért, mert azt hitte, pasija is Zamárdiban lesz, no meg vodkát kellett reklámoznia. Májusi találkozója David Guettával nagyon jól sikerült, de hiába a szimpátia, a dj koncertjén nem tudott maradni, Dukai Regina ugyanis elfoglalt ember.

Formaság és haknihegyek

„Ennek az énekversenynek igazából annyi volt a nyereménye, hogy találkozhattam Guettával. Vittem neki hanganyagot, meghallgatta, elkérte az összes adatomat, és azt mondta, ha majd szüksége lesz ilyen hangra, szól, de ez természetesen csak kedvesség, formaság volt. Szerintem annyira nem számít ez, ha készült volna egy közös dal vagy lett volna fellépésünk, az teljesen más. Így egy másik körben is ismertebbé váltam, mint eddig, azok közt, akik ezt a zenét szeretik, de nem hiszem, hogy ettől több munkám lenne” – mondta a Velvetnek Dukai, akinek így is minden hétvégén van fellépése, ám nem mindig énekel; van, hogy háziasszonykodik vagy műsort vezet.

Modellként nem tartja számon magát, mint mondta, sosem jár castingokra, általában termékpromóciót vállal, azzal pedig megkeresik. Talán épp ezért, talán habitusa miatt nem környékezték meg soha erotikus ajánlatokkal.

Nem tudna a családja szemébe nézni

„Bárki bármit mond rólam vagy bárki bármit hisz, az én lelkem teljes mértékben tiszta, engem soha nem környékeztek meg ilyen ajánlatokkal. De ezt most komolyan mondom, soha nem találtak meg ilyen hívások. Nem is tudom, hogy működik, hogy találják meg a lányokat…Lehet, hogy valakin látják, hogy nyitott erre, engem soha az életben nem hívtak fel ilyen jellegű munkákra. És persze, ez azoknak a lányoknak a magánügye, de olyan szempontból jó, ha kiderül, kik azok, hogy kiderül, kik nem azok, akikre mondják. Én nem tudnék a családom szemébe nézni, de a tükörbe se" – tisztázta Dukai a helyzetet.

Női foci

Az énekesnő egyébként gyakran jár külföldön, mivel pasija, Feczesin Róbert épp Olaszországban focizik. „A nyaraláson túl vagyunk, 10 napot töltöttünk Balin. Nyárra nagy dolgot nem tervezek, szeretek dolgozni, és rengeteg most a munka. Robival most egy hónapig nem fogunk találkozni, mert edzőtábor van és oda én nem mehetek vele, de egyébként egy hónapban négy napot, talán egy hetet tudunk együtt tölteni, amikor kimegyek hozzá.”

Feczesinnek napi egy edzése van, akkor is, ha kint van nála barátnője, és mindig van egy meccse is, olyankor nem tudnak együtt lenni. Az idő alatt Dukai általában a többi focistafeleséggel szórakozik.

A glammodellből lett énekesnőt kérdeztük barátnőjéről, Zimány Lindáról is, de mint kiderült, amióta mindketten élsportolóval járnak, nem találkoznak többet, sőt: Zimány nagyon sokat van külföldön, Dukait pedig fix munka köti Budapesthez, a Music Channel-ben dolgozik kedden és csütörtökön. "Heti két napon felvétel van, tehát nagyon össze kell hangolni, hogy mikor utazom ki, és ezt is hozzá kell igazítani Robi meccseihez. Nagyon rossz az, hogy hazamegyek és üres a lakás."