Visszavett a gyógyszerből, és pozitívan gondolkodik Gáspár Győző, aki három hete otthon, alternatív terápiás módszerrel próbál kigyógyulni a depresszióból és a pánikbetegségből. Augusztus elsején újra befeküdt a kórházba, de csak egy hétre, és pusztán azért, hogy megállapítsák, dolgozhat-e újra. Ma már nem akar meghalni, adótartozásáról és az adócsalás vádjáról viszont inkább nem beszél, mert abban semmi pozitív nincs.

„Elmentem a gyerekekkel Balassagyarmatra fagyizni, és elfelejtettem, hogy vezetek. Ha Evelin nem kiabál rám, nekimegyek valaminek. Aztán olyan is volt, hogy ültem a szőnyegen, és elájultam” – ezért csökkentette a gyógyszeradagját a depresszióval és pánikbetegséggel küzdő Gáspár Győző, aki állítása szerint éppen nagytakarított, amikor előző héten telefonon kerestük. „Próbálok agykontroll szerint élni. Elfogadom, bevonzom, megoldom” – magyarázta az öngyógyítás lényegét, és hozzátette, mindenkinek szeretettel tanácsolja, ne a negatív történésekre koncentráljanak.

"Nem akarok öngyi lenni"

A csökkentett gyógyszeradag miatt nagyon szenved, aludni is csak kínkeserves forgolódás után tud, de legalább már beszámítható. És pozitív, ha még nem említettük volna. „Nem akarok öngyi lenni, meg nincsenek olyan dolgaim, amiktől felkötném magamat, meg minden” – így fogalmazta meg hogylétét a koporsóárus show-man, akinek azért akad oka aggódni, jelenleg három eljárás is folyik ellene pénzügyi visszaélés miatt, és az adótartozás is ott van. Mivel ezek egyike sem túl pozitív, ezért inkább nem beszél róluk, nehogy bevonzzon bármi kellemetlenséget.

„Ami még jó hír, hogy híztam egy-két kilót, itthon minden oké. A gyógyszereimet ugyan lejjebb csökkentettem, de itt van nekem Bea, Virág és Evelin, ők erősítenek” – magyarázta, majd kötelező olvasmányként javasolta mindenkinek a Beszélgetés Istennel és a Titok című műveket, ezekből mindenki megtanulhatja, hogyan érdemes élni. Gáspár három hete hagyta el a klinikát, ez idő alatt végig agykontrollozott, így tele van energiával. Augusztus elsején újra befeküdt a kórházba, hogy felmérjék az állapotát, ami reményei szerint megnyugtató lesz, és már hatodikán újra bele tud kezdeni a testedzésbe. „Nagyon szeretném, ha a Jóisten úgy adná, hogy augusztus végétől újra vezethetném a Cool TV-n a Való világ kísérőműsorát” - vetette derűs tekintetét a jövőbe.

Ő majd megmutatja

„Mit szeretnék? Most azon dolgozunk, hogy újra összehozzuk a régi csapattal a Romantic zenekart. Hat évig nem beszéltünk a lányokkal, de most kibékültünk, és szeretnénk újra összeállni. Szeretnék a lányokkal újra csúcsot dönteni, bár lehet, hogy nem fog már sikerülni. Mindegy, akkor is jó lesz” – sorolta vágyait Gáspár, aki most már eljutott arra a pontra, hogy nem érdekli, ki mit mond. De azért szeretne bizonyítani ennek az országnak, meg akarja mutatni, hogy ő jó ember, még ha egy kicsit hazudott is néha. Azt is megemlítette, hogy nemrég jótékonykodott, de számos hírességgel ellentétben ő ezt médiafelhajtás nélkül tette, mert nem azért ajándékozott az intézménynek, ahol őt is kezelik, hogy jó színben tüntesse fel magát.

A következő Gáspár-utódról is kérdeztük, de csak annyit mondott, lecseszte az orvos, hogy bejelentette, gyermeke fog születni, hiszen még semmi sem biztos. Mindenesetre ha ismét lányuk lesz, Marikának vagy Arankának fogják hívni, ha fiuk, Viktornak. Ha pedig Gáspár Bea esetleg mégsem terhes, akkor majd az lesz, de nyilván nem azért, mert a várandósság enyhítő körülmény lehet az adócsalási ügyben.