Ugyan semmit nem nyert Las Vegasban, de most már tudja, hogy nő nélkül kell menni, mert folyamatosan haza kellett rohangálnia. Szeptemberben már pasikkal megy Spanyolországba pókeres road movie-t forgatni, és egyelőre nem tud arról, hogy bármilyen műsort vezetne a közeljövőben a TV2-n.

Majka várandós csajáról azt írta a bulvár, hogy, ha megfizetik ledobálná állapotosan a ruháit, mi meg megkérdeztük magát a rappert, hogy ő mit szólna ehhez, de csak felidegesítenünk sikerült. "Miért engem kérdeztek erről, nincs erről semmi véleményem, ez a munkája, miért szólnék én bele, hogy mit mennyiért vállaljon?" - mondta Szentiványi Hajnalka, egykori playmate-ről, aki a közös gyermeküket hordja a szíve alatt.  "És, hát persze, hogy van az a pénz, egy milliárdért még én is ledobálnám a ruháim."

Ahogy esik...

Az RTL Klub régi és a TV2 viszonylag új műsorvezetője a szüléstől sem fél, úgy véli, egyelőre nincs rá oka, ha meg majd már ott tartanak, akkor kiderül, hogy mit fog érezni. Egyelőre azzal sem foglalkozott, hogy apás szülés lesz-e, majd a körülmények eldöntik. "Simán lehet, hogy ki fogok borulni, de azért nem félek tőle, addig nem gondolkozok ezen, amíg nem következik be."

Majka - akit kedvenc hobbijának profi szintre fejlesztésében az Everest Poker szponzorál - legutóbbi Las Vegas-i pókertúrájáról ugyan üres kézzel tért haza, de amúgy maga a verseny olyan volt, mint minden évben, hiszen amatőrként már korábban is feltűnt különböző megmérettetéseken. "Voltak ugyan kisebb problémák, például, hogy nem volt jó a lapjárás, ezért nem nagyon tudtam jobban szerepelni, meg az sem segített, hogy a Hajni is velem volt, mert az nem működik, hogy ott van a csajod közben, nem tudsz nyugodtan se pihenni, se koncentrálni, mert közben ő otthon unatkozik" - vélte. "Az a tanulság, hogy fiúkkal kell menni, meg bulizni, és húsz órát játszani. Még cash game-ezni sem tudtunk."

Ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor majd kvázi szabadságra fog menni az egykori valóságshow-szereplő, mivel az ő kapcsolatuk nem erről szól: mindenki megy, ahova akar. "Nem hiszem, hogy szabadságot kellene kérnem, ráadásul Vegas elsősorban meló, hiszen az Everest szponzorál, én meg nekik megyek dolgozni" - mondta, és mindenkit megnyugtatott afelől, hogy a cégnek nem az a fontos, hogy nyerjen, hanem, hogy promózza az oldalt. A nagyvilágban kitört pókeres visszaélésekkel kapcsolatban nincs nagyon véleménye, de abban biztos, hogy ahol ő játszik, ott az emberek nem tudnak visszaélni az internetes kártyázással.

Osztás, szorzás, kombinálás

A pókerezés továbbra is fontos szerepet tölt be az életében, hiszen szeptemberben is megy hat napra Spanyolországba kártyázni, ahol haverjaival roadmovie-t forgat majd az eseményekről. Azt, hogy milyen tévés szereplések várnak rá még nem tudja, hiába hiszi mindenki azt, hogy ő lesz az anyósos reality, azaz a szeptemberben a TV2-n induló ÖsszeEsküvők férfi műsorvezetője, hivatalosan erre senki nem kérte fel, csak a női műsorvezetők személyén lamentált a bulvársajtó.

Bár Majka a közösségi oldalak életében is komolyan jelen van, érthetetlennek tartja, hogy miért izgat az bárkit is, ha ő leírja a véleményét valamiről. A Facebookon például csak az elmúlt héten a Majmok bolygója című filmről írt elég negatív hangvételű minikritikát, és Geszti Pétert is elmarasztalta, amiért szerinte gagyit csinál, így felmerült bennünk, hogy esetleg túlontúl feszült mostanában, de ezt cáfolta. "Ez milyen hülyeség, hogy az újságírók azt nézik, hogy miket irkálok a Facebookon! Ez a saját véleményem, a Geszti dolgai régen jók voltak, ez viszont rangon aluli hozzá, egy minőségtelen dolog. Erre ő nem is válaszolt, nem is kell neki, csak ezt gondolom, ennyi."