Másfél millió forintjába került Fluor Tominak az a videó, amiben részegen mindennek elhordja Kiszel Tündét, és a fanszőrét is a szájára veszi. Kiszel Tünde elégedett az eredménnyel, és úgy véli, még jót is tett Fluorral, mert a rapper így megtanulhatta, hogy nem szabad rosszalkodnia. A megszerzett pénzt Donatella magánóráira és lakásfelújításra költi. Egyébként meg így néznének ki kopaszon, Ön szerint jól állna nekik?

„Másfél milliót kaptam, és egy bocsánatkérést, és úgy gondolom, hogy ez így helyes, és így van rendjén. Megfizette a tanulópénzt” – mondta az Aktívnak Kiszel Tünde, foglalkozását tekintve médialény, saját bevallása szerint műsorvezető, újságíró, szervező és háziasszony. Kiszel Tünde még májusban háborodott fel az újságok címlapjain Fluor viselkedésén, aki egy korábban készült videón az asszony hónalj- és szeméremszőrzetét tárgyalja, és mindennek elhordja. Nem a szőrzetet, hanem Kiszel Tündét magát. Mindehhez persze hozzátartozik, hogy Fluor erősen ittas volt a felvétel idején, na meg azonnal bocsánatot is kért, amikor a videó nagy nyilvánosságot kapott, de ez nem igazán hatotta meg Kiszelt.

Már nem haragszik Fluorra

Pert fontolgatott, de végül anélkül is megegyeztek. Kiszel Tünde sokmilliós követeléssel indított, ebből lett végül másfél millió, ami azért még így is jelentős tétel. „Tanulja meg, hogy a jövőben ne csináljon ilyet. Tulajdonképpen az ő érdekében még jót is tettem neki” – ekképpen értékelte a végeredményt az asszony az Aktívnak. Kiszel azt állítja, már nem haragszik Fluorra, a rapper – biztos csuda vidáman – kiengesztelte. „Mivel erkölcsileg és anyagilag is kiengesztelt Tomi, kifizette az egyezség szerinti másfél millió forintot, így elástuk a csatabárdot” – így nyilatkozott a Blikknek a médialény, akiről még fotó is készült, mialatt a rappertől kapott pénzt számolgatta, persze rendkívül spontánul - pedig igazából nem is csak a pénz miatt volt szükség erre az egészre.

Hogy áll nekik a kopaszság?

Fluor több okból döntött a megállapodás mellett: egyfelől, mert ügyvédje azt mondta, így jobban jár, másfelől pedig, magyarázta az Aktívnak, mert sem energiát, sem semmi mást nem szeretett volna már erre pazarolni. A rapper többször is bocsánatot kért, mire sikerült megegyezniük; sőt, még azután is, utoljára a Facebook-oldalán. Kiszel az Aktívnak azt mondta, nem érdeklik azok a rosszindulatú megjegyzések, amik szerint csak a pénz miatt akarta beperelni Fluort, mert hiszen, jobb, ha tudják, ő nem olyan asszony, aki ilyen perekből él. „Egyetlenen egy napilapot pereltem be, és azt meg is nyertem. Életem első perét megnyertem. Úgyhogy az nem felel meg a valósának, amit interneten lehet olvasni, hogy én minden lapot beperlek és ebből élek,és állandóan pereskedem, ez nem igaz” – hát így.

Lakásfelújítás, szolfézs

A pénznek megvan a helye, Donatellának ugyanis egyre több magánórája van, de legyenek kedvesek, érték meg, ez az egész tényleg nem arról szólt, hogy Kiszel Tünde el tudja tartani magát és a gyermekét. A Blikknek például így nyilatkozott: „Jól jött a pénz a lakás felújítására; először csak a konyhát akartam, de már mindent átépíttetek. Ha bármire ránézek, majd az jut az eszembe: Tominak köszönhetem. A pénzből még Donatella zongora- és balett óráira is jut” – értik már? Nem a pénzről szólt.