Kiszel Tündét legénybúcsúkba is megrendelhetik

nsz
2009.01.10. 12:45
A szemöldökéről híres, saját szemöldök-koordinátorral rendelkező Kiszel Tünde márpedig nem érzi magát mihaszna celebnek, mert az ő bevételei nem abból állnak, hogy képernyőn van vagy naptárat készít. Ő igenis konferál és szervez és amúgy is, születésnapok és legénybúcsúk közkedvelt vendége. És a repülőn sem csókolózott senkivel, mert alakul egy kapcsolata.

A "legmihasznább celeb"- szavazás első helyezettje nem érzi magát semmirekellő hírességnek, mert ahogy ő mondja, bár médiajelenség, mégsem ebből él. A 2009-et kétféle különleges naptárral nyitó Kiszel amúgy köszöni, jól van, haragszik a Blikkre és egy "relatíve fiatal" pasival tölti szabadidejét.

"Egyáltalán nem vagyok mihaszna, hiszen sokat dolgozom. Persze élhetnék abból, hogy médiajelenség vagyok, mert a személyiségem lehetővé teszi, hogy sokakat a képernyők elé szegezzek, de szeretem a kihívásokat. 1993 óta vagyok MÚOSZ tag, írok a Sikeres Nők című újságba, mellette kisebb csatornáknak szerzek szponzorokat, támogatókat, hirdetőket, és mellette nagy cégek tulajdonosaival tárgyalok. Jótékonysági rendezvényeket is szervezek, konferálok és műsort vezetek. Festőművészek kiállításait nyitom meg, és kulturális rendezvények háziasszonya vagyok. Az sem ritka eset, hogy legénybúcsúkba és születésnapokba hívnak meglepetésvendégnek, ahol közös fényképeket készítünk az ünnepelttel, és gyakran én köszöntöm fel" - mesélte a Velvetnek a szemét 50 millió forintra biztosító Kiszel Tünde.

Idén is készített naptárat.
Fotó: Kaszás Bence

Kiszel Tünde szemöldöke a világörökség része

"A kozmetikusom, Piroska ötlete volt, hogy ő legyen a szemöldök-koordinátorom, hiszen ő dönti el, milyen legyen. Nem szeretném ceruzavékonyra szedetni, mert akkor úgy néznék ki, mintha egyfolytában felhúznám a szemem. Egyébként már vékonyabb, mint volt. Másrészt pedig ez már a védjegyemmé vált, Fábry Sanyi is megmondta, 'Kiszel Tünde szemöldöke a világörökség része'" - nyilatkozta az újabban randizgató celeb.

"Alakulóban van egy kapcsolatom, egyelőre azonban nem szeretném nyilvánosságra hozni, sokszor visszaéltek már ezzel. Egy relatíve fiatal, sármos sráccal randizgatok, romantikus vacsorákra megyünk, mint minden átlagos ember. Donatellának egyelőre még nem mutattam be, addig várok, míg nem lesz egészen biztos a kettőnk párkapcsolata. Nagyon érzelmes vagyok, ezért a randevúkat is szeretem sokáig elhúzni, hetekig, sőt, akár hónapokig is, mert van egy varázsa, ahogyan az egyik ember közelebb kerül a másikhoz."

Rendeljen celebet!

Az egyik, hírességeket is közvetítő rendezvényszervező cégtől megtudtuk, hogy Kiszel Tündét nagyjából 80-120.000 forintért rendelhetik meg a születésnapjukra, legénybúcsúra vagy egyéb eseményekre az arra vágyók, ahol ő az est háziasszonyaként jelenik meg.

A nagykövetnek javasolt műsorvezető cáfolja, hogy a Blikkben megjelent cikk igaz lenne, miszerint útban Egyiptom felé egy pasival ittas állapotban csókolózott, és simogatták egymást. "Nagy félreértés volt az egész, nem is egyeztetett velem az újságíró. Az igaz, hogy Egyiptomba utaztam, de nem voltam részeg, még csak szalonspicces sem. Egyetlen egy pohár vörösbort ittam, azt is csak azért, mert kínálták a stewardessek. Ez a társaság tőlünk nem messze ült, viszkiztek. Aztán ez a fiatalember odajött hozzám, azt mondta, régóta nagy rajongóm, szeretne egy közös képet és boldog lenne, ha adhatna nekem egy puszit" - mesélte lapunknak Kiszel. Hozzátette, tanúi is vannak rá, hogy semmi több nem történt egy ártatlan rajongói puszinál.