Köszöni szépen, elege van a magyar mentalitásból – magyarázta döntését a sztriptíztáncos, aki pár hónapja megjárta a pszichiátriát is, annyira padlóra került. Diamond azt mondja, most jól van, de új életet kell kezdenie, és az sem kizárt, hogy végleg külföldre költözik. A pohár azzal telt be, hogy VV Jerzy belegázolt a nőiességébe.

„Köszönöm szépen, nekem ennyi elég volt a magyar mentalitásból, mindenből és mindenkiből, úgyhogy kimegyek Norvégiába” – mondta a Velvetnek Alexandra Diamond, aki döntését azzal magyarázta, szó sincs arról, hogy ne lenne jól, a pszichiátria után szépen felépítette magát lelkileg és testileg (10 kilót fogyott), csak volt ideje gondolkodni és rájött, hogy változtatnia kell.

Konkrét terv nincs

„Nagyon sok emberben csalódtam, nagyon sok pofont kaptam, ezért úgy döntöttem, inkább lelépek. Anyagi gondjaim szerencsére nincsenek, mindig is van lehetőség a nevemmel haknizgatni, de ettől függetlenül azt mondom, hogy akinek esze van, ebben az országban nem marad.”

A sztriptíztáncosnak konkrét terve egyelőre nincs, a Norvégiában élő barátaihoz utazik ki, aztán majd meglátja, milyen lehetőségei vannak. „Biztosan több és jobb, mint itthon. A referenciám adott, hiszen, ha beütik a nevem az internet keresőben, egyből kiadja, hogy ki vagyok, és mit csinálok. Ha mégsem jönne be a norvég élet, hát próbálkozom máshol, a szüleim is támogatnak ebben, az sem kizárt, hogy végleg letelepedek valahol."

Nem bohóckodik egyéjszakás kapcsolatokkal

"Mindemellett nagy vágyam, hogy pszichológiát tanulhassak felsőoktatási intézményben. Világéletemben érdekelt ez a dolog, egészségügyi szakközépiskolát végeztem. Szerintem tanulni soha nem késő” – magyarázta Diamond, aki, mint mondta, pasi fronton még nincs a topon, a Jerzyvel való csúnya szakítása után egyelőre teng a nagyvilágban, de ez nem azt jelenti, hogy belemegy egyéjszakás kapcsolatokba.

„Abból én már kinőttem, öreg vagyok bohócnak”. Hozzátette, a Valóvilág 4 volt játékosával azóta sincsenek jóban. „Érdekes módon Müller Attilával meg tudtuk tartani a jó viszonyt. Jerzyvel kizárt dolognak tartok egy ilyen kapcsolatot: megsértett, megalázott, beletiport a női büszkeségembe, holott én csak segítettem rajta.”