Két hétig kezelték pszichiátrián az expornóst, miután VV Jerzy pár nap együttélés után szakított vele. Diamond nem tartja cikinek, hogy orvoshoz jár, mint mondta, az alkohol és a kábítószer helyett választotta ezt az utat.

Miközben VV Jerzyt majdnem megkéselték, excsaja a pszichiátrián múlatta az időt szakításuk miatt. Alexandra Diamond két hétig állt folyamatos orvosi kezelés miatt, mint azt a Velvetnek elmondta, inkább ezt az utat választotta, mint az alkoholt és a kábítószert.

Csoportterápián vett részt

"Saját döntésem volt, mert összeroppantam a sok csalódás miatt. [Müller] Attila után Jerzy rendesen betette nekem a kaput, de ez a fél hónap elég volt ahhoz, hogy összeszedjem magam. A pszichiáterem, a családom és a barátaim nagyon sokat segítettek az elmúlt időszakban. A klinikán szakemberek csoportterápián foglalkoztak velem, illetve hasonló gondokkal küzdő emberekkel. Hetente egyszer viszont még ezek után is bejárós leszek" - magyarázta Diamond.

Hozzátette, a történtek után sokkal óvatosabb lesz az emberekkel, mert eddig szinte olyan volt, mint Teréz anya. "Most már jobban odafigyelek, kivel, kihez, hogyan állok. Jerzyre már nem haragszom, ha találkozni fogunk, biztosn köszönni fogok neki" - tette hozzá.

Az expornóssal hosszú ideig tartó se veled, se nélküled kapcsolat után cirka két éve szakított Müller Attila, pedig már el is jegyezték egymást. Idén télen Diamond úgy nyilatkozott, a pasizás káros az egészségére, ennek ellenére nyáron két hét járás után összeköltözött az exvillalakó Jerzyvel. Miután a ValóVilág szülöttje bejelentette, mégsem teremtette őket egymásnak az isten, Diamond összeroppant.