Az év heti trendjeiből nemcsak az derült ki, ki önök szerint a legjobban öltözött, hanem az is, ki a legrosszabb. Tóth Gabi és Varga Viktor kétszer is a legkevesebb szavazatot kapta a trendcikkeinkben, most újra szavazhat: ki 2011 legrosszabbul öltözött magyar celebe? A mezőnyben a reality-celebek vannak többségben, csak Lakatos Márk és Erdőhegyi Brigitta az, aki nem egy konkrét tévéműsornak köszönheti ismertségét. Hogy ez előnyükre vagy hátrányukra válik-e, azt döntse el ön, és a cikk alján arra szavazzon, akit a legrosszabbnak tart!

1. A legrosszabbul öltözött VV 4-es nő: Szandika

Szandika harsány, mondjuk ki, kurvás ruhatára már a reality alatt sem tetszett önöknek: a leopárdminta és pink szín felfújt szájú híve napról napra meghökkentette a nézőket fehér, szőrös csizmájával, erős sminkjével vagy épp meztelen testével. Bár Szandika tulajdonképp gondosan odafigyelt arra, hogy stílusa egységes legyen és igényesnek tűnjön, önöket nem győzte meg, így míg Anikóra 5456-an szavaztak, rá csak 781-en.

2. A legrosszabb VV4-es pasi: Alekosz

A VV4 után egész komoly tévés karriert befutó, épp TV2-s celeb stílusa olyan egyszerű, mint a faék: atléta, bőrkabát, makkos cipő, répanadrág. Mióta celebbé avanzsált és pornót rendez, az atléta fölé ing is kerül, de a frizura és az értelmetlen szófordulatok maradtak. Ha ön szerint még mindig Alekosz stílusa a legszörnyűbb, a képösszeállítás végigkínlódása után szavazzon rá!

3. Tóth Gabi kétszer is az utolsó helyen végzett

A forrónadrág helytartója a TV2 nyári bulijában és a Glamour gálán is a legkevesebb szavazatot kapta. A Glamour gálán egy fekete műbőr, kertévésen rockos minisortot és zakót vett fel, amelyben a hangsúly az akkor még vakítóan fehér lábára helyeződött, és a barna szandálra, amit a fekete szett mellé vett fel. A TV2-s buliban egy szakadt atléta és egy mikro-farmersort volt Tóthon, erre a szetter is kevesebb, mint 400 olvasón szavazott (akkor Iszak Eszter nyerte a mezőnyt 3500 szavazattal).

4. Erdőhegyi Brigitta csúnyán lemaradt a divatbemutatón

Erdőhegyi fehér bundaboleróban és latexleggingsben jelent meg azon az áprilisi bemutatón, ahol nyári ruhákat mutattak be, és bár kint tényleg nem volt döglesztő meleg, a bunda elég indokolatlan volt. A 2010-es téli trend akkor nem tetszett önöknek, és most?

5. Varga Viktor a Cometen és az F&F bemutatón is beégett

A Csillag születik egykori versenyzője igazi megszállottja a divatnak, sőt, maga is tervez ruhákat. Talán az idei Cometen viselt összeállítása eddig a legdöbbenetesebb, Varga a csupasz mellkas, a szegecsek és fémes csillogás elkötelezett híve. A szűk nadrág és a papucscipő készíthette ki végképp önöket, így fordulhatott elő, hogy alig 100-an szavaztak az énekesre. A májusi F&F bemutatón Varga még kicsit visszafogta magát, a mélyen dekoltált felső alá vett atlétát, de így se tetszett önöknek. Varga ezt biztos nem nagyon bánja, ő ugyanis akkor érzi rosszul magát, ha átlagos külsőt erőltet magára. Szavazzon rá, ha ön szerint ő öltözük legrosszabbul a felsorolt celebek közül!

6. Shodeinde Dorka a CKM partin nézett ki furcsán

A fiatal tehetségkutatós anya elég bizarr frizurát csináltatott a legszebb emberek partijára, a fémes, térd alá érő ruha csak rontott a helyzeten: pedig a 90-es évek menő, de mégis, ez a szett valahogy nem jött be önöknek. Nekünk a cipő és táska tetszik, ha önnek az sem, szavazzon Shodeindére!

7. Lakatos Márk szemüvegben strandolt

Többször is akasztottuk a hóhért 2011-ben, az Éden Hotel és oly sok más műsor stylistja Bódy Sylvie egyik születésnapi partiján került be heti trendünkbe fekete, visszafogott szettben. Lakatos Márk szemüveges, sapkás összeállítása semmi a Comet-gálás legójelmezhez képest, önök mégis leszavazták Lakatost. Most hogy tetszik a hidrogénezett haj és a szűk farmer? Szavazzon, ha sehogy!

8. Aranypart Ádám és Gábor sem tetszett senkinek

A két Aranypartos annyira hasonlóan öltözött fel a balatoni dugós reality bemutató partijára, hogy nem is kapnak két külön bekezdést. „Kerestem az igazit, de nem találtam, pedig megbasztam mindenkit” Ádám félig-felhajtott galléros, csíkos ingben, térdig érő farmerban és piros Converse-ben pózolt, haverja, Gábor szintén, csak kicsit komolyabb arccal. Mindkét srác zselézi a haját és csak derékig gombolja be az ingét (hadd látsszon a gyárilag csupasz vagy gyantázott mellkas), és attól még lehetnek ők a legrosszabbul öltözöttek idén, hogy talán már nem is emlékeznek rájuk.

Ki 2011 legrosszabbul öltözött celebe?

Tehát szavazzanak: annak a neve mellé kerüljön pont, aki önök szerint 2011 legrosszabbul öltözött celebe. Pont Varga Viktor stílusa irritálja, vagy Shodeinde Dorka ruhájától akadt ki? Esetleg az Aranypartos pasik hagytak önben mély nyomot, és nagyon szeretné, ha ők kapnák a legrosszabbul öltzött címet? Persze Szandika és Tóth Gabi is erős ellenfelek ebben a versenyben, akárcsak Erdőhegyi Brigitta.