Kimondva ugyan nem lett, de a rossz nyelvek szerint kurválkodni ment Dubajba az utóbbi hetekben Rácz Ildikó. A VV4 exjátékosa szerint az egész történet alapja mindössze annyi, hogy a repülőtéren látták, innentől kezdve pedig rosszakarói, legfőképp Baukó Éva közreműködésével fajult el odáig a dolog, hogy mentegetőznie kellene olyanok miatt, ami meg sem történt. Az eseményektől függetlenül még mindig nem érzi azt, hogy nyilvánosságra kellene hoznia hat hónapos kapcsolatát.

Nem bánja a Való világban való szereplését, de sokszor elege van az ismertséggel járó negatív dolgokból VV Giginek, alias Rácz Ildikónak. Amióta a villában kiderült, hogy a volt játékos fétisfilmben szerepelt, és egy évekkel ezelőtti Erotika Kiállításon Szopnék.hu-s pólóban hoszteszkedett, úgy érzi, rászáll a média, és már olyanok miatt is magyarázkodnia kellene, ami meg sem történt. Legutóbb a címlapokból értesült arról, hogy állítólag Dubajba utazott, a folyton terítéken lévő dubajozós históriák miatt pedig megindultak a találgatások, vajon mit keres táncosnőként abban a városban, ahol mások dubajozni, vagyis kurválkodni szoktak.

Nem perel

„Amikor hazajöttünk a barátommal, az egyik újságban olvastam, hogy állítólag egy utas látott engem a repülőtéren, és látta a jegyemet, ami Dubajba szólt. Már eleve ezt óriási hülyeségnek tartom, a valóságalapja mindössze annyi, hogy láttak a repülőtéren, innentől pedig fel lett fújva az egész, és bizonyos emberek többet láttak bele a dologba” – magyarázta a Velvetnek Gigi, hozzátéve, hogy ez nem magyarázkodás. „Megnehezítette az egész dolgot, hogy nem voltam itthon, nem tudtam reagálni, és így találgatásokba esett mindenki. Most, hogy újra itthon vagyok, már nyilatkoztam pár fórumon, de úgy érzem, mondvacsinált ügy miatt felesleges magyarázkodnom.”

„Az nem mondanám, hogy Éva keze van a dologban, de az biztos, hogy az én hátamon pár hétig megint a médiában tudott szerepelni és címlapokon lenni” – folytatta Rácz Ildikó. Elég undorító dolgokat szokott rólam nyilatkozni és írni a közösségi oldalakon, ennek ellenére nem nézem ki belőle, hogy tőle indult volna ki ez a dolog. Abban viszont biztos vagyok, hogy általa lett ennyire felfújva. (Drága Gigi! Ha a pároddal "nyaralsz" Dubai-ban akkor kérünk közös fotókat! loxd - írta a Facebookon VV Éva a hírekkel kapcsolatban - a szerk.) Nem igazán szeretnék ezzel foglalkozni, pláne bíróságra járni háromhavonta emiatt. Ráadásul egyelőre rágalmazás nem történt, csak feltételezésekbe bocsátkoztak, szóval nem is igazán tudnék mit csinálni.”

Pasija az egyetlen tabu

VV Gigi állítása szerint nagyon sokat gondolkozott mostanában azon, hogy mennyire jó lenne, ha nem ismerné szinte mindenki ebben az országban, függetlenül attól, hogy olyan pozitív dolgokat kapott a VV4 által, amiben soha nem lett volna része, ha nem jelentkezik a műsorba. „De itt van mindemellett a sok negatívum is, így ez a kettő együtt szinte egyensúlyban van. Próbálom csak a jó oldalát felfogni a külső hatásoknak, de ilyen esetekben, mint a mostani, elég nehezen megy.”

Az exvillalakó azok után, hogy ugyan paplan alatt, de több kamera előtt élte szexuális életét volt pasijával, Jerzyvel, mostani barátját óvja a nyilvánosságtól, bár bevallotta, az első két hónapban megfordult a fejükben, hogy nem titkolják ezt a kapcsolatot. „Akkor is nagyon ránk szállt a média, aztán jobban átgondoltuk, és úgy voltunk vele, hogy a barátaimtól kezdve a családomon át mindenkit ismernek már az emberek, és ez nagyon megnehezíti az életemet. Ez az egy dolog, ami még nem kapott nyilvánosságot. Én nem szeretném látni a barátom fejét a címlapon, és ő sem akar szerepelni. Ha még a mostaninál is komolyabb lesz a kapcsolatunk, akkor lehetséges, hogy megtesszük ezt a lépést, hiszen a titkolózást már így is nehéz megoldani, de úgy érzem, hogy ennek még nem jött el az ideje - és ezt ő is így gondolja.”