A Való világ 5 exjátékosa karácsonykor szedte fel pasiját, a kapcsolat pedig már ott tart, hogy a napokban összebútoroznak. Néma Annamária a Velvetnek elmondta, tisztában van külső adottságaival, de nem is azzal szokott hódítani: mostani barátját a kedvességével vette le a lábáról, és ha úgy alakul, még domináns viselkedéséből is enged.

Mivel VV Annamária nem használja a bepasizni kifejezést, szavaival élve párkapcsolatot létesített karácsonykor - mesélte a Velvetnek a Való világ ötödik szériájának exjátékosa.

Pedig nem akart koloncot

"Semmi ünnepi hangulatom nem volt karácsonykor, ezért gondoltam, elbújok vidéken a nővéremnél, aki kora este közölte, hogy vendégek jönnek. Persze, egyből veszekedésbe fulladt a dolog, merthogy én pihenni mentem le, erre a nővérem vadidegen embereket hív. A fiú viszont az első másodpercekben vonzott magához, pedig úgy voltam akkor azzal a dologgal, hogy 2-3 hónapig biztosan nem akarok magamnak senkit, mert nekem nincsen energiám felesleges koloncra. De már az első pillanattól kezdve nem tudtam magamon uralkodni" - magyarázta Néma Annamária, aki a pasija számára nem volt ismerős, mivel nem követte a valóságshow-t. A kapcsolat már ott tart, hogy a napokban összeköltöznek.

A villában az exjátékos elég gyakran átváltozott dominává, és saját bevallása szerint egy párkapcsolatban is szeret irányítani, de mint mondja, mindig megadja a másiknak is a lehetőséget. VV Annamária a külső adottságaival is tisztában van, ahogyan a Velvetnek fogalmazott: tudja, hogy nem egy szépségkirálynő, de nem is szépségkirálynő versenyre jelentkezett annak idején, hanem a Való világba.

Elfogadta külsejét

"Én azt mondom mindig, hogy amit kapunk a természettől és a sorstól, azt mindig el kell fogadni. Persze, lehet rajta változtatni edzéssel, kozmetikai szerekkel és egyéb dolgokkal, de én személy szerint a természetességnek vagyok a híve. Egyetlen dolog van a testemen, ami nem eredeti, az pedig az orrom, de azt is egészségügyi dolgok miatt kellett megműteni."

Arra a kérdésre, hogy mivel szokta a pasikat elcsábítani, Néma Annamária úgy válaszolt, hogy ez egy teljesen változó dolog. Mostani párját a kedvességével és a szeretetéhségével vette le a lábáról.