Tengermély Érzésű Vera nyerte a VV5 negyedik párbaját, a szavazatok 56 százalékával. A játékosok egy hete talán-pornós Verát utálták ki, ő rángatta magával Annamáriát a stúdióba. ahol a hópárducnak öltözött Lilunak kifejtette, mennyire megéli a mindennapokat, és alig fért be az ajtón, akkora igazságérzet nőtt benne.

Mellesleg a füléből egy-egy halott vörös lóri lógott, amitől kénytelenek voltunk elismerni a Halálos Tekintetű Annamária szavaiban megbúvó igazságot: "segítsél magadnak, hogy ne úgy nézzél ki, mint egy rossz transzi".

Annamária ellenben - és a többi játékossal ellentétben - lefogyott, és dominás karaktert fejlesztett, ami remekül áll neki. 77 napig játszott, elég szórakoztatóan, most meg mehet haza, ki is borult erősen. Vera viszont annyira örült győzelmének, hogy először nem találta meg a villába vezető ajtót, majd nekiment a falnak.

Más

Kinga, aki egyre jobban hasonlít Popeye és Gordon Ramsay fiktív szerelemgyerekére, egy elképesztően kínos beszélgetést folytatott Gergővel és Eszterrel arról, hogy kinek mennyire hiányzik a szex. A látottak alapján Kingának komolyan szüksége lenne férfitársaságra.

És most sport: jövő vasárnap lesz a VV5 nagy bokszgálája, amely abból a szempontból mindenképpen érdekes, hogy a játékosok élő adásban fogják ütni egymást.