A Reflektor műsorvezetője mínusz 14 kilónál tart, amivel már elégedett is, ezért abbahagyta a fogyókúrát. Mint mondja, sokan megszólják, hogy túl vékony és rendesen kellene ennie, pedig süteményektől kezdve a tésztán át már mindent fogyaszt. A férfiak egyre jobban megnézik és leveleket írnak neki, a férje ezzel annyira nincs kibékülve.

Már egyáltalán nem fogyókúrázik, mivel beállt a testsúlya Mádai Viviennek, aki az elmúlt hónapok alatt így 14 kilótól szabadult meg rádiófrekvenciával és diétával. „Bármennyit eszem, fix 51 kiló vagyok. Persze azért nem esem túlzásokba, de gond nélkül eszem sütit és tésztaféléket is” – magyarázta a Velvetnek a Reflektor műsorvezetője, aki az új évben fogadta meg, hogy heti kétszer elmegy edzeni – mint mondta, ez néha össze is jön, bár igaz, hogy szívesebben elcsábul más programokra.

Mádai nemcsak vonalaiban, hanem teljes egészében megváltozott, már nem csak öltözködésben, hanem frizurákban is bátrabb: „A ruháimat közösen beszéljük át, de szerencsére szuper stylistom van, így nyugodtan rá merek bízni mindent. A hajam állandóan más, de szeretem, hogy változatos, az R2-be, Lilu szalonjába járok, és ott mindig kitalálnak valami újat: most épp a frufrut, amivel még barátkozom. A családomnak és a férjemnek nagyon tetszik ez a nőiesebb vonal, és úgy gondolom, én is kezdek magamra találni. Tény, hogy az elmúlt egy évben sokat változtam, de az is egy korszak volt, az is én voltam.

A műsorvezető az utóbbi időben sokszor megkapja, hogy túl sovány és kilátszanak a csontjai, vagy épp valaki beszól neki, hogy egyen már valamit. „Ilyenkor mindig mosolyogva válaszolok, hogy higgye el, rendesen eszem." Mádai hozzátette, a férje nehezen viseli, ha valaki nézi, vagy ír neki a közösségi portálokon, de ebből nem csinálnak nagy ügyet.