A VV5 vasárnap kiesett játékosa most önmagát kényszerül védeni az ügyvédi kamarával szemben, ami fegyelmi eljárást indított ellene a szereplése miatt. Dr. Dadi Eszter egyébként semmit nem bánt meg, a párbajon ért kudarcot is csak a sors kezének tudja be. Egyébként konzervatív nevelést kapott, de anyja elnéző vele szemben: késleltetett kamaszkori lázadásnak tudja be az egész valóságshow-hajcihőt.

Csupán a szerencsének tudja be, és nem tulajdonít különösebb jelentőséget Dadi VV Eszter annak, hogy vasárnap este ő maradt alul VV Verával szemben a párbajon. Az ügyvédnő szerint ugyanis még az is lehet, hogy ha pár perccel tovább tart a szavazás, ő megy vissza a villába.

Nem érti az Ügyvédi Kamara hozzáállását

„Talán a sors akarta így – persze, küzdöttem ellene, de ő azt akarta, hogy kint maradjak. Nem is próbálok erről elméleteket gyártani, így alakult” – magyarázta a Velvetnek a kiesett játékos, aki, ha a benti információkat veszi alapul, és ismét választhatna ellenfelet, újra Verának adná a másik zöld kendőt, a kinti információk tudatában viszont már inkább Kingát vinné ki.

Dadi Eszter még nem látta az elmúlt évek legsikeresebb pornócasting-felvételét, és mint mondta, ilyen téren nem is érdekli az egész. „Nekem az a véleményem, hogy nem azzal van a baj, hogy ő pornózott vagy megpróbált pornózni. Csak ezek után ezt fel kellene vállalni és nem őszinteségről, erkölcsről és becsületről beszélni folyamatosan. Amikor meghallottam az összefoglalóban Vera nyilatkozatát, hogy számára milyen nehéz volt megcsókolni Csabit a színdarabban, hát az a no komment kategória volt a történtek után.”

A kiesett játékos a többiekről szóló cikkeket még nem igazán futotta át, mindössze annyi ideje volt, hogy a saját magával kapcsolatos híreket elolvassa. Ami a legrosszabbul esett neki, és foglalkoztatja, az egyértelműen az Ügyvédi Kamara hozzáállása a VV5-ben való szereplésével kapcsolatban.

„A napokban bemegyek majd és megérdeklődöm, pontosan mi a helyzet, aztán bízom abban, hogy minél hamarabb pozitív mederbe tud ez a dolog kerülni. Meglepődtem az eljáráson, hiszen októbertől kezdve szüneteltettem a tagságom. Minden személyeskedés nélkül állítom, hogy néhány kolléga súlyosabb vétségeket követ el ügyvédként a szakmájában, nevezetesen szakmai hibákat, de nekem nem tisztem pálcát törni felettük – én saját magamat szeretném védeni most, és természetesen folytatni akarom a szakmámat. Nem véletlenül tanultam és dolgoztam ennyit” – mondta az ügyvédnő. Hozzátette, nincs olyan dolog, amit ne vállalna fel.

„Én mindig úgy voltam ezzel, hogy ha még önmagammal szemben is neccesebb voltam, másnap odaálltam a tükör elé, hogy igen, ez vagyok én. Ha bármit megbántam volna utólag, pontosan azt a hitelességemet vesztettem volna el, amit mindig is képviseltem: igen, bármit teszek, vállalom. Ha másképp cselekednék, az már nem én lennék”.

Konzervatív nevelést kapott

Dr. Dadi elmondta, abszolút konzervatív nevelésben volt része: „Nagyon komoly gyeplők alatt tartottak a szüleim. De ugyanezeket az értékeket képviseltem bent is: bárkivel volt konfliktusom, nem ítélkeztem felette, pontosan azért, mert azt sem tudom, ki fia-borja. Ez nem az én világom”. A játékos anyja pozitív hozzáállását (szemben a konzervatív elvekkel) azzal magyarázta, hogy az asszony az egész VV5-ös hajcihőt úgy élte meg, hogy lányának most van a késleltetett kamaszkori lázadása. „Látta rajtam, hogy mennyire szeretném ezt, és úgy volt vele, hogy ha tudatos vagyok – mint amilyen mindig is voltam –, akkor abból nem lehet bajom, és pozitívan fogok kijönni bármilyen helyzetből.”

VV Eszter szerint így is lett – bár ez annyira nem is volt tudatos, hiszen bent nem gondolkodott azon, hogy mi lesz majd, ha kijön a villából. Mindössze a szavazás végeredményekor kezdett el bízni abban, hogy nem kell lesütött szemmel mennie majd az utcán attól félve, hogy negatív dolgok érik.