A párbajozók most sem ugrottak egymás torkának, az izgalmakat így maximum az fokozhatta, hogy félidőben a százalékszámláló állítólag 50-50 százalékot mutatott. Az összeszedett érvelések sorozatába mindössze Seherezádé és Fecó béna kortesbeszéde zavart be, utóbbi teljesen elfelejtette a beszédét. Mégis a pornós nyert, Eszter meg kicsit kibukott.

Összesen három szavazat volt a különbség a két játékos között, amikor vasárnap este elkezdődött a párbaj, és ez a szoros állás az adás végéig megmaradt, sőt, a százalékszámláló félidőben (naná, hogy félidőben) 50-50 százalékot mutatott.

Taktika vs szív

Erre amúgy abszolút lehetett számítani, hiszen annak ellenére, hogy Lilu szerint a mai párbaj az értelem és az érzelem, illetve a taktika és a szív összecsapása volt, azért Eszter és Vera hasonló jellem: az átlag játékosokhoz képest képesek összeszedett mondatokban beszélni, észszerűen érvelni, plusz műcsöcsük sincs.

Egy kicsit azért fordulatosabb és indulatosabb vitára számítottunk, de mint azt Vera is elmondta, a párbajra lecsillapodtak a heves érzelmek, szóval elég barátságos meccset láthattak a nézők és a rendezett érvelések sorozatába is csak Seherezádé és Fecó kortesbeszéde zavart be - egyikből sem lesz szóvivő, az már biztos. Utóbbi teljes mértékben elfelejtette a (Vera mellett szóló) szöveget, így aztán minden bizonnyal nem rajta múlott, hogy végül pornós került ki győztesként.

Elmaradt a nagyon várt összeomlás

A végeredmény 49-51 százalékos arányban alakult, amire mindkét játékos számított, bár Eszter korábban - úgy másfél hónappal ezelőtt - még magabiztosan arra saccolt, hogy cirka 70 százalékkal fogja verni a pornóst. Apropó, pornó: a kárörvendőknek minimum másfél hetet kell arra várni, hogy Vera szembesüljön a castingfelvétellel, így részéről az összeomlás ma nem jött össze, Eszter viszont pityergett egy sort. Nála most az is kérdéses, hogy folytathatja-e a tevékenységét ügyvédként.