A volt valóságshow-szereplőnél nem tudták megállapítani, mi okból maradt ki a vérzése két éven át, de azt mondja, a még ősszel is fennálló probléma mostanra magától megoldódni látszik. Tartós kapcsolata még mindig nincs, de már nagyon szeretne, annyira, hogy „úristen, ne is mondd.”

„Nem tudták megállapítani, hogy mi a probléma, de most már hála az égnek egyre jobban vagyok” – kezdte a Velvetnek VV Rágógumi Zsófi, aki előző év őszén látványosan felpuffadt, és miután ez mindenkinek feltűnt, kénytelen volt megosztani a metamorfózis okát. Mint akkor elmondta, a puffadást hormontabletták váltották ki, amiket havi vérzésének kezelésére írtak föl neki, addigra ugyanis már két éve egyáltalán nem menstruált.

Agyban helyreállt valami

„Szerintem a szervezetem leeresztett vagy agyban rázódott helyre valami, de egy ideje rendben vagyok. Én sem tudom, hogy ez minek a következménye, mert utána nem szedtem gyógyszert, semmit nem csináltam vele” – magyarázta állapotjavulásának történetét VV Zsófi. A VV4 egykori naivája persze roppant boldog, hogy helyrejött, de az élet egyéb területein azért vannak még árnyékok. Például a párkapcsolatban, ami nincs. Legalábbis tartós.

„Úristen, ne is mondd, ez már nagyon frusztrál. De most már nem foglalkozom vele, meg nem keresem, meg jól érzem magam egyedül, nem ezzel van a gond. Meg az is lehet, hogy nekem is túl nagy elvárásaim vannak, bár nem hiszem vagy nem tudom” – hadarta. „Csak azért néha már úgy el tudnám képzelni. Most már több mint egy éve egyedül vagyok. Néha voltak hosszabb kapcsolatok, de hát ilyen normális, tartós kapcsolat, az nem.” Úgy érzi, nem az ő hibája, hogy nem tud kialakítani egy hosszú párkapcsolatot, inkább arról van szó, hogy mindig pórul jár.

Túl komolytalan karakter

„Egyvalaki volt, akiben megvolt ez a plusz, de annak bizonyos dolgok miatt véget kellett vetni. Ő is a médiában dolgozott, és azt mondta, hogyha kiderülne, hogy mi találkozgatunk, akkor az rá rossz fényt vetne, mert nem egy komolyabb karakterként vagyok elkönyvelve” – fejtette ki kellemetlen élményét, és hozzátette, nem, nem Istenes Bencéről van szó.

A tervei megvalósításával nem pont úgy áll, ahogyan korábban kigondolta, az sem jött össze, hogy teljesen kiszálljon a médiából, merthogy ezt szeretné. Divattervezőként dolgozna, meg butikot nyitna, utóbbira lehet, hogy van némi esély, csak még befektetőket kell találnia. Azt kicsit nehezményezi, hogy az RTL Klub részéről egyáltalán nincs megkeresés, de tisztában van azzal, hogy ők „csak termékek, akiknek már lejárt a szavatosságuk.” „Csak egy hajszálnyival többet vártam volna tőlük, csak annyit, hogy karácsonykor vagy szilveszterkor csináljunk valami közös bulit, de abszolút semmi nem volt, ami azért elég fura nekem” – mondta.

Az RTL Klub elengedte VV Zsófi kezét

"Az RTL Klubnak nem feladata, hogy menedzselje a játékosokat a műsor után. Elsősorban az ő ügyességükön múlik, hogy mennyire tudják kamatoztatni a ValóVilágban megszerzett ismertséget, éppen ezért az is nagyon eltérő, hogy ki mennyi ideig tud a média számára érdekes maradni" -  reagált VV Zsófi méltatlankodására a csatorna.