A szél kivételével mindenki megbékült Lola új hajával, de mint kiderült, az énekesnő nem békült ki a trollokkal. Főleg, amikor magánélete kapcsán a megdögléséről értekeznek. Az újságírókkal végső soron nincs baja, de megvan a véleménye a Viva tévé celebtermelési módszereiről. Baronits Gáborral nem passzoltak össze, Brasch Bencével viszont jókat dumálnak. Azt is elmondta, hogy ugyan mostanra sokat nőiesedett, ez nem jelenti azt, hogy változott a véleménye, és egyszer csak mégis levetkőzik a Playboynak.

Viharos szelet hozott a hidegfront, a XII. kerületi MOM művház előtti téren igazi szélcsatorna alakult ki. Lola nehezen viselte, hogy renovált haját tépi-zilálja a vad májusi orkán, de így is készségesen beszélt nekünk új frizurája hányattatásairól. Az énekesnőt régóta zavarta, hogy ugyanolyan a haja, ezt a pasija, Brasch Bence is észrevette, sőt az énekesnő szerint el is ment volna vele a fodrászhoz, csak ideje nem volt rá. A végeredménnyel pedig elégedett volt. 3 éve ismerik egymást, de csak egy Csillag születikes produkció közben melegedtek össze annyira, hogy kapcsolattá fajuljon a dolog. "Nagyon hasonló hozzám. Felfogásban is, illetve emberileg, meg nagyon jól tudtam vele beszélgetni" - mondta Lola.

Még a menedzserük is közös, és csomót dolgoznak együtt. Olykor tisztázni kell, kinek hol a helye: "Volt olyan, hogy felhívott a menedzserem, hogy valamit mondjak meg Bencének, de mondtam, hogy most igazából a saját dolgaimmal vagyok elfoglalva, és megmondom később" - magyarázta a rebellis Lola. Azt is megtudtuk, hogy se Lola, se Brasch Bence nem féltékeny, pedig utóbbi gyakran smárol másokkal a színpadon előadás miatt. Exfiújáról, Baronits Gáborról is kérdeztük Lolát, erről így nyilatkozott: "Szerintem mi egyáltalán nem illettünk egymáshoz. Amikor találkoztunk, az egy nagyon jó időpontban volt, és volt egy pár nagyon jó hónapunk, de négyszer kezdtük újra, és mindketten úgy gondoljuk, hogy ezt nem kellett volna" - ecsetelte az emberi kapcsolatok bonyolultságát. Hozzátette, a közös élet utáni szakítás teljesen közös döntés volt.

Az újságírók nem köcsögök

"Igazából mindenki azt hiszi rólam, hogy csak a tornacipő meg a bakancs, igaz, most nem is erősítettem rá ennek az ellenkezőjére" - válaszolta a szögekkel kivert csizmában érkező Lola, mikor az imidzsváltásairól kérdeztük. Szerinte a fő gond az, hogy mindenkiben az a kép ragadt meg, amikor ő még 16 éves tornacipős lány volt, és nehéz megszokniuk a tűsarkús-nőies Lolát. Van, amikor viszont neki is tele van a töke a viselhetetlen ruhákkal: "Volt egy duettünk SP-vel, és azt a cipőt, ami a fellépésen volt rajtam, azt az ellenségemnek sem kívánnám. Konkrétan a lábujjaim meghaltak benne, de azért felfogom, hogy sokat segít a külsőmön, ha az a 10-15 centi még rajtam van."

Habár eddig úgy tűnt, az újságírókkal nincs baja, a trollokat viszont utálja. "Épp kint voltam Hongkongban és neteztem, a rajongói oldalamat néztem - mesélte Lola -, és volt egy cikk, hogy 'Brasch Bence boldog Lolával'. Nem tudom elképzelni, ilyenhez hogy jutna eszembe olyat hozzászólni, hogy 'Kit érdekel, és amúgyis drága a kenyér és dögölj meg!'"

Tinibánya

Lolára állítása szerint fiatal kora miatt mindenki furcsán nézett, amikor 8 éve a Vivához került - mindössze 16 évesen. "Akkor még 30-40 éves énekesek és zenészek klipjei mentek. Azt problémának látom, hogy most szinte csak tinielőadók mennek, de gondolom, ők tudják főleg, hogy mit néznek a gyerekek, mire kíváncsiak" - utalt a csatorna programigazgatóságára. A sok tinisztárról azt mondta, hogy a Viva jó bemutatkozási felület a számukra, a produkciós cégek és menedzsmentek termelik ki a sok 20. évét be sem öltött énekest. "Én úgy tudom, hogy mostmár az alter vonalat is erősítik, a Hősök is fel fog lépni" - utalt valószínűleg a Viva Comet-gálára.

A Kozsó által felfuttatott Jukebox Babiezzel közös fotójuk is van egy erdélyi fellépésről, Lola pedig dicsérte a producer munkásságát. "Kozsó nagyon tudta régen, hogy mit hogyan kell csinálni, és ez a mai napig megy neki" - vette védelmébe a kurvásba hajlóan öltöző, de szerinte jó hangú lányokat. Apropó, kurvásság: Lola változatlanul nem akar férfimagazinnak vetkőzni. "Felkértek már magazinos fotózásra is. Nem azért mondtam nemet, mert szégyellős lennék vagy prűd, egyszerűen nem érzem azt, hogy nekem csinálnom kéne."

Lola ugyan nem volt ott az államadósság elleni nagykoncerten, de átérzi az ország helyzetét is. Állítása szerint egyre több haverja lép le Magyarországról a könnyebb megélhetés reményében, két legjobb barátja is épp külföldön tartózkodik, Japánban és Spanyolországban. Lola is költözik: a Pest külsőbb részén lakók sasoljanak, Lola elhagyja belvárosi albérletét. Mint elmondta, ez az az ok, ami miatt álmatlanság gyötri őt napok óta. Bruce Willis meg nem érdekli, de ha Tom Felton tényleg idejön, "nagyon érdekelne, hogy milyen élőben."