VV Ágica tanult a múlt hibáiból

2008.06.19. 09:20
A Való Villa egykori lakóját egyik olvasónk kedvesével látta sétálni a Duna-parton. VV Ágica részben igazolta a történetet, de párjáról többet nem hajlandó elárulni, mivel kellemetlen tapasztalatai vannak. Szögeczki Ági magánélete helyett sokkal szívesebben beszél karrierjéről. A 33 éves celeb jelenleg három munkahelyen dolgozik, és büszke arra, hogy maga teremtette meg egzisztenciáját. Azt viszont nem érti, hogy miért olyan különleges, ha valaki – mint például ő – segít egy bajbajutott emberen.

Egyik olvasónk néhány nappal ezelőtt a Duna partján összefutott Szögeczki Ágival és kedvesével. „Egyik nap 7 óra tájban a kutyámmal sétáltam a Hajógyári szigeten. Itt találtam magam szembe tök váratlanul VV Ágicával, aki egy magas szőkésbarna sráccal sétált. Vidáman, sokat nevetve társalogtak. Mellénk érve VV Ágica röviden ránk mosolygott. Igazán kedves mosolya van. Komolyan még a kutyám is visszavigyorgott rá. Életben kicsit alacsony, de nagyon klassz és szimpatikus a csajszi.” A Való Villa egykori lakója a Velvetnek elmondta, Johnny története részben stimmel. Pár nappal ezelőtt barátjával valóban sétált a Duna-parton, ám nem a Hajógyári szigeten, hanem a Római parton, ahol betértek egy hekkárushoz is.

Ágica a Playboyban

Mivel tanult a múlt hibáiból, és nem szívesen beszél a magánéletéről, ezért inkább a munkára tereltük a szót. Mint megtudtuk, jelenleg főként rendezvényszervezéssel foglalkozik, emellett pedig egy szépségipari termékeket forgalmazó cég reklámarca, és több más munka is folyamatban van, amikről egyelőre nem kívánt beszélni. Ami a televíziózást illeti, nem zárkózik el előle, bár most kicsit komolyabb dolgokkal szeretne foglalkozni. „Reálisan látom a helyzetemet, nem vagyok televíziós nem tanultam ezt a szakmát. Kihasználtam a lehetőségeket, amiket kaptam” – nyilatkozta a Velvetnek Szögeczki Ágnes, aki egyelőre nem tudja, hogy mi lesz a sorsa a Virítom! című műsornak, melynek ő is háziasszonya volt. Mivel ő is végigvonult a kifutón Dukai Regina, Bódi Sylvi és Zimány Linda közös divatbemutatóján, kíváncsian kérdeztük, hogy ő tervezne saját kollekciót, ha felkérnék erre. „Én nem vállalnék el egy ilyen feladatot, de a lányok munkáját maximálisan elismerem. Kiemelném Dukai Reginát, az ő kollekciója tetszett a legjobban. Ügyesek a lányok, nagyon jól sikerült a divatbemutató”.

A Való Villa lakójaként megismert celebet a mai napig felismerik az utcán, és gyakran meg is szólítják. „Bár 2004-ben költöztem ki a villából, még mindig felismernek, hiszen bármennyire is ügyelek a magánéletemre, mindig van valamilyen hír velem kapcsolatban. Furcsa módon az emberek 70-80%-a még mindig Leóhoz köt, pedig azóta nekem is, és neki volt párkapcsolata. Úgy tűnik, ha az emberek a televízióból megszeretnek egy párt, akkor nagyon nehezen engedik el őket” – állapította meg bájait a Playboy címlapján megmutató híresség, akinek általában csak a szórakozóhelyeken kell eltűrnie a kellemetlen megjegyzéseket. „Nem öltözködöm kihívóan, a lányok mégis végigmérnek, és beszólnak. Azt hiszik, hogy nálam kolbászból van a kerítés, hogy egész nap újságot olvasok, és manikűröshöz járok. Nem ismernek személyesen, mégis felállítanak egy képet. Ilyenkor vissza kell fognom magam, hogy ne kezdjem el nekik egyesével megmagyarázni, hogy engem nem tart el senki, mindent a saját erőmből értem el” – jelentette ki Szögeczki Ágnes, akinek jelenleg három munkahelye van, és gyakran hajnaltól késő éjszakáig is dolgozik.

„A villa után kicsit összezavarodtam, de most már csak azoknak a véleményére adok, akik fontosak a számomra” – szögezte le a híresség, akiről legutóbb akkor írtak a lapok, amikor segített egy idős hölgynek, aki biciklijével elesett a járdán. Az egykori valóságshow szereplőnek sajnos azóta sem sikerült felvenni a kapcsolatot a nénivel, viszont kapott egy oklevelet attól a két fiatal mentőstől, akik pár hónapja szolgálaton kívül mentettek meg egy kislányt. Hozzátette, meglepte, hogy az esetről írtak a lapok, és szomorú, hogy hírértéke van annak, ha valaki segít egy elesett emberen. „Egy nagyon pici faluban nőttem fel, ahol jobban odafigyeltünk egymásra. Amikor Budapesten először voltam egy nagyobb szórakozóhelyen, előttem esett el egy srác, és mindenki átlépett rajta. Úgy tűnik, hogy gyakran elfeledkezünk arról, hogy esetleg emberéletekről van szó.”