horoszkóp

VV Ágica varázsára várni kell

2007.11.01. 16:51
A volt villalakónak új partnere akadt, akinek a kilétét nem fedi fel. Tapasztalata szerint így tudja megvédeni leginkább a magánéletét, de azért megjegyezte, hogy tulajdonképpen egy ritka kincsre akadt új szerelme személyében.

Feljelentőnk VV Ágica sziluettjére lett figyelmes, amint az egyik bevásárlóközpont díszburkolatán lépdelt egy számára idegen férfi társaságában. „Hétfőn láttam kora délután az Árkádban. Egy fiatal, jóképű, magas, barna sráccal mentek és közben egymás kezét simogatták. A srác klasszisokkal kedvesebbnek, mégis sokkal férfiasabbnak tűnt, mint falábú focista elődje. De ami a lényeg: Ágica az életben tényleg sokkal helyesebb, szimpatikusabb és szebb is, mint a TV-ben" - Judy ezekkel a szavakkal szerzett örömet Szögeczki Ágnesnek, aki a téma beolvasása után megjegyezte, hogy ma, úgy látszik, jó napja van.

Az első örömteli felindulást követően a betelefonálós műsorok királynője azt a költői kérdést tette fel kollegánknak, hogy vajon miért érdekel bárkit is az ő magánélete. Mivel nem tisztünk erre válaszolni, az ismeretlen fiatalemberre tereltük a szót. „Ő egy igazi férfi. Még friss a kapcsolatunk, de nagyon sokat tanultam az elmúlt évekből és ezért csak minimálisan beszélnék róla. Még nem tudok komoly kapcsolatról beszámolni, de nagyon jól érezzük magunkat együtt. Teljesen más fiú, mint az eddigiek. Nem szőke, ami pedig az én esetem. Ő egy kicsit olaszos külsővel rendelkezik."

A művésznő azt is elárulta, hogy a szótlanságra azért van szükség, mert nem szeretne kedvesével bujkálni vagy lakásban lenni egész nap. „Mellette biztonságérzetem van. Nem nézte a Való Világot és nem is érdekeli, ami ott történt. Nagyon értékes nőnek tart és azt mondta, hogy elragadó az arcom és a kisugárzásom. Ő tényleg más kaliber, egy igazi férfi, belsőleg ritka értékes ember."

Az új kapcsolatát szívesen fényezte, amiért hálásak vagyunk, hiszen arra is fény derült, hogy VV Ágica miként definiálja a testi szerelemet. "Azzal tudnám érzékeltetni, hogy mennyire fiatal a kapcsolat, hogy megvárom, amíg ő is letesz valamit az asztalra és jól megismerjük egymást. Ebben ő is partner, ez nagyon ritka és ezt értékelem. Megbeszéltük, hogyha egy nő odaadja a legnagyobb varázsát az első héten, akkor nem sok minden marad a későbbiekre."  

VV Ágica azt is megjegyezte, hogy most elnehezül körülötte a levegő, hiszen új munka kopogtat az ajtaján. „Egy hónapon belül lesz olyan dolog az életemben, ami nem vetkőzés, hanem ennél sokkal komolyabb." De ennél konkrétabb sajnos nem akart lenni a Playboy júniusi címlapján díszelgő lány.